Yes! Onze gratis checklist is naar je onderweg!

Maar voordat je naar je mailbox snelt om alles te gaan lezen, wil ik nog even dit met je delen:

Deze link brengt je naar onze online afsprakenplanner voor de vestigingen Bilthoven en Amsterdam. Kies voor  ‘Consult huidtherapie inclusief huidscan € 39,-’ en de vestiging naar keuze.

Boek een consult huidtherapie

Heb je een vraag voor één van onze huidtherapeuten of wil je een eerlijk beeld van jouw huidconditie of gradatie van je huidprobleem? Boek dan ter kennismaking een consult huidtherapie inclusief huidscan van 45 minuten voor 39 euro.

In onze prachtige vestigingen in Amsterdam en Bilthoven werken we met de Observ 520 huidscan. Hiermee kunnen we in de diepere huidlagen kijken. Het apparaat maakt meteen foto’s, die we ook naar je kunnen mailen, zodat je ze thuis ook nog eens rustig kunt bekijken. 

Hierna nemen we de resultaten met je door en kunnen we je informeren over de mogelijkheden van een behandeling passend bij jouw huid. Als je met ons aan de slag wilt, krijg je vervolgens een behandelplan op maat aangeboden.

Deze link brengt je naar onze online afsprakenplanner voor de vestigingen Bilthoven en Amsterdam. Kies voor  ‘Consult huidtherapie inclusief huidscan € 39,-’ en de vestiging naar keuze.

Wat behandelen we bij Helemaal Huid?

  • Huidveroudering (huidspecialist en huidtherapeut)
  • Beginnende huidverslapping (huidspecialist)
  • Fijne lijntjes en rimpels (huidspecialist)
  • Grove huidstructuur (huidspecialist)
  • Couperose (huidtherapeut)
  • Acne (huidspecialist en huidtherapeut)
  • Overbeharing (laserspecialist)
  • Rosacea (huidtherapeut)
  • (acne)littekens (huidtherapeut)
  • Pigmentvlekken (huidtherapeut)

Even voorstellen

Eigenaresse van Helemaal Huid is Janine van Rossum, inmiddels 28 jaar schoonheidsspecialist en daarnaast HBO-gediplomeerd huidtherapeut (BSc). Janine is door haar interesse, paramedische kennis en zeer ruime ervaring als huidexpert, goed op de hoogte van welke behandelmogelijkheden er bestaan.

Welke mogelijkheden er zijn en wat de meerwaarde is van combinatiebehandelingen. Ons team weet wat goed werkt en wat minder goed. We passen alleen technieken toe die over een degelijke wetenschappelijke basis beschikken.

Wij helpen je graag bij het maken van een keuze uit de overweldigende hoeveelheid aan mogelijkheden. Daarbij houden we altijd het hoofddoel voor ogen: de conditie van jouw huid voelbaar én zichtbaar verbeteren.

Aangesloten bij

Janine van Rossum is zowel lid van de ANBOS als de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Daarnaast is zij geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en is zij lid van de Dutch Aesthetic Laser Association. Deze beroepsvereniging zet zich in voor de kwaliteit van licht- en laserbehandelingen.