Visie en missie en over

Missie

Helemaal Huid combineert het beste van exclusieve huidbehandelingen en geavanceeerde lasertherapie in een comfortabele omgeving. Het voltallige team van Helemaal Huid heeft tot doel om je huid zo lang mogelijk zo mooi en gezond mogelijk te maken en te houden op natuurlijke wijze, waarbij de best verkrijgbare apparatuur en preparaten worden toegepast, die wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Visie

Het team van Helemaal Huid heeft een rotsvast geloof in de combinatie van geavanceerde lasers, apparatuur en hoogwerkzame producten om tot uitstekende resultaten te kunnen komen bij uiteenlopende huidproblematiek. Wij zijn zeker niet ‘tegen’ botox of fillers, wij bieden deze echter niet aan. Omdat wij geloven in een mooie huid op een natuurlijke wijze op elke leeftijd. Op een verzorgde manier jezelf kunnen blijven vinden wij de meest aantrekkelijke manier om ouder te worden. Daartoe dagen de medewerksters van het team zichzelf én elkaar uit om steeds beter te worden op hun specifieke vakgebied. Helemaal Huid bewijst dat schoonheidsspecialist en huidtherapeut elkaars expertise versterken en aanvullen, waarvan jij als (toekomstig) cliënt kunt profiteren.
Het team van ervaren huidspecialisten, laserspecialisten en huidtherepeuten staat garant voor optimale resultaten. Daar waar het kan wordt een resultaatgarantie aangeboden. Omdat wij voor 100% overtuigd zijn van de werking van de door ons geselecteerde behandelingen.

Over Janine van Rossum-Landzaad

Janine had als kleuter al een meer dan gemiddelde interesse in potjes en tubes crème, getuige deze foto. In haar jeugd intrigeerde de schoonheidssalon aan huis van de moeder van en vriendinnetje haar zo, dat ze leveranciers aanschreef om proefjes te bemachtigen. Dat lukte haar ook nog!

Met een VWO-achtergrond lag de keuze voor schoonheidsverzorging bepaald niet voor de hand. Toch heeft Janine op haar 26ste een particuliere opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. Direct hierna startte ze haar eigen onderneming op kleine schaal. Gevolgd door diverse specialisaties zoals elektrisch epileren, acne, camouflage en bindweefselmassage. In 2012 eindigde zij als ‘runner up’ op de tweede plaats van de Beauty Award voor beste schoonheidsspecialist van Nederland (in 2012 voor de laatste keer landelijk).

Door haar interesse in lasertoepassingen voor huidverbetering is zij in 2014 gestart met de HBO-opleiding tot huid- en oedeemtherapeut, die zij inmiddels heeft afgerond.