Ontharing

Waarom is het belangrijk om de juiste professionals te kiezen als je een laserbehandeling overweegt?

Ontharing

Ons team van huidtherapeuten en huidspecialisten zijn stuk voor stuk ervaren in ontharing met behulp van zowel laser als elektrische epilatie. Eigenaresse Janine van Rossum heeft ervaring opgedaan in ontharing met behulp van licht en laser sinds 2002. 

Inmiddels heeft Helemaal Huid eind 2020 geïnvesteerd in de zesde (!) ontharingslaser. Dit betekent dat wij ontwikkelingen op dit gebied nauwgezet volgen. Maar deze ook niet eerder implementeren dan na grondige evaluatie en voldoende wetenschappelijke onderbouwing van de veiligheid en optimale werking.

De laatste vernieuwingen betreft de Soprano Platinum in 2018 en de Quanta Thunder MT laser in 2021. Je kunt er daarom zeker van zijn dat je naar de laatste wetenschappelijke inzichten én met de meest werkzame én veilige medische (laser)apparatuur behandeld wordt. Een behandeling uit 2002 is daardoor ook niet meer te vergelijken met een behandeling anno nu: veel sneller, stukken comfortabeler en effectiever. Hierin speelt ook ervaring van onze behandelaars een belangrijke rol.

Aangezien het team van Helemaal Huid een flink deel van de behandeltijd met ontharing bezig is, hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd, waarvan jij als cliënt profiteert. Meer dan 25.000 ontharingsbehandelingen gedurende de afgelopen bijna 20 jaar staan daarvoor garant. De behandelaars van Helemaal Huid spijkeren in een continu proces hun kennis en vaardigheden bij op het gebied van ontharen. Haast onnodig dus om te vermelden dat wij door alle zorgverzekeraars zijn gecontracteerd voor ontharing in het gelaat. Daarnaast beschikken wij over een contract met VUmc voor ontharing van zowel het gelaat als de genitale zone bij transgender personen die zich in het behandeltraject cq de transitiefase bevinden.

Daarnaast zijn dermate grote ‘ontharingsfreaks’, dat we een speciaal protocol hebben ontwikkeld voor vrouwen met ernstige overbeharing in het gelaat. Wij bieden deze groep vrouwen een intensief behandeltraject aan, waarbij het zo snel mogelijk behalen van resultaat én bovendien het ervaren van zo min mogelijk schaamte en discomfort voorop staan. 

Maak hieronder online een afspraak voor een vrijblijvend consult met testshot in één van onze vestigingen.