Onze harten als  huidprofessionals gingen direct sneller kloppen door deze productlijn die ‘groen’ is en ecovriendelijk. Zónder ‘geitenwollensokken’ imago, want al een aantal jaren helemaal ‘hot’ in L.A. Het is ons antwoord op de steeds vaker gestelde vraag of wij organische- of vegan producten gebruiken: Éminence Organic Skin Care.

Met de kracht van organische ingrediënten levert Éminence indrukwekkende resultaten. Éminence heeft een passend antwoord op vrijwel elk huidprobleem, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acné en pigmentproblemen. Typisch Éminence: zowel ecovriendelijk als na elke behandeling is het direct voel- en zichtbaar.

Decennia van kruidenvakmanschap in combinatie met de modernste huidverzorgingsinnovaties zorgen voor technologisch geavanceerde producten en professionele behandelingen. Dit maakt Éminence tot het krachtigste, chemievrije huidverzorgingsmerk dat momenteel verkrijgbaar is. Met Éminence kies je als consument voor eerlijke, natuurlijke producten van topkwaliteit.

En de prijs? Die bevindt zich in het middensegment. Je hebt van je dagverzorging, reiniging of masker (en die maken écht het verschil) in verhouding heel weinig nodig. Hoe komt dat? Omdat er geen vulstoffen in zitten. Dus lief voor zowel je portemonnee als je huid.

Mogen we je voor één ding waarschuwen? Deze producten doen wat ze beloven. En de natuurlijke geuren van alle extracten uit de eigen botanische tuinen van Éminence in Hongarije, geven je elke dag een geluksmomentje. Verslavend kortom.