Face & Body Treatments

Een gezichtsbehandeling, facial of huidverbeterende behandeling: what’s in a name?

Want waar draait het echt om: in hoeverre en welke periode profiteert jouw huid van een gezichtsbehandeling? Wij zijn de mening toegedaan dat een beter huidbeeld alleen kan ontstaan met resultaatgerichte behandelingen. Daar horen producten met power en bewezen werkzame apparatuur bij. Ook door middel van massagetechnieken die zichzelf hebben bewezen (denk hierbij aan bindweefselmassage of manuele lymfedrainage) kan een beter huidbeeld ontstaan. Welke merken past Helemaal Huid toe en waarom?

Instant glow en direct effect met QMS Medicosmetics

Sinds 2007 werken wij met veel plezier én prachtige resultaten met dit high-end medisch-cosmetische topmerk. Zowel medisch als cosmetisch sluit naadloos aan op de missie van Helemaal Huid. Dr. Med. Erich Schulte stond als traumachirurg aan de wieg van QMS, waarvan de basis ligt in het toepassen van huididentiek collageen. Hij ontdekte dat collageen in het juiste formaat door de huid kan worden opgenomen en zo herstel en vernieuwing van de huid bewerkstelligt. We verliezen nl. vanaf circa 30 jaar jaarlijks circa 2% van dit ‘vul’collageen. Deze ontdekking en de toepassing van andere baanbrekende ‘skinidenticals’ (werkstoffen die huidcellen kunnen herkennen), leverde QMS Medicosmetics vanaf 2015 voor 3 jaar op rij de titel ‘World’s Best Spa Brand’ op. Ook in 2021 is QMS wederom genomineerd.
Geen behandeling met QMS is hetzelfde en deze is altijd afgestemd op het proces waarin jouw huid zich op dat moment bevindt. En waaraan de huidconditie het meest behoefte heeft.  Toepassing van zuurstoftherapie en speciale technieken en maskers welke voor thuisgebruik niet beschikbaar zijn, staan borg voor een dagenlang aanhoudende glow. En voor de nodige complimenten uit je omgeving. 

Wil je zelf ervaren wat QMS Medicosmetics voor jouw huid kan betekenen? Boek dan eenmalig de huidscan met kennismakingsbehandeling tegen een extra aantrekkelijk tarief.

LR_6000-4000_Helemaal_Huid-2764-min

Amerikaanse know-how door dermatologen: SkinCeuticals

Wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit en in de juiste (lees: werkzame) concentraties. Dat is SkinCeuticals in een notendop. Ontwikkeld door vooraanstaande dermatologen. De pijler waarop SkinCeuticals rust, bestaat uit zgn. anti-oxidanten. Deze beschermen je huid als een schildwacht tegen alle negatieve invloeden van buitenaf. Met onze Observ huidscan wordt dit mechanisme zeer goed zichtbaar gemaakt.
Door producten te stapelen, worden huidproblemen aangepakt en opgelost. Zoals ontstekingen door acne of rosacea. Maar ook pigmentatie en roodheid kan worden verminderd. Dit wordt altijd gevolgd door een adequate zonbescherming.
In onze kliniek wordt SkinCeuticals toegepast om onzuivere huiden of huidproblematiek zoals hierboven geschetst, gericht aan te pakken. Maar ook om de huid egaler en mooier te maken. Ook chemische peelings (zonder lange downtime) kunnen worden uitgevoerd met SkinCeuticals. Wil je online boeken? Kies voor een huidscan met kennismakingsbehandeling of acnetherapie. Dan adviseert de huidtherapeut of huidspecialist het voor jouw huid best passende behandelplan. 

Dergelijke behandelingen kunnen vaak worden vergoed vanuit de aanvullende zorgpolis.

LR_6000-4000_Helemaal_Huid-2752-min

Organic skincare die wérkt: Éminence Organics 

Verse ingrediënten en extracten uit bloemen en planten vormen de basis van Éminence Organic Skincare. Meer dan 98% van de ingrediënten is van organische herkomst en bevatten uitsluitend natuurlijke conserveermiddelen. 

De behandelingen met Éminence koppelen een goede werkzaamheid aan beleving: de geuren van de Éminence producten spreken veel van onze cliënten aan. Het is een relatief betaalbaar product en bijzonder zuinig in het gebruik. De producten doen wat ze beloven. Bovendien wordt voor elke verkochte crème van Éminence een boom geplant. Feitelijk is het ons ‘instap’merk voor jongeren en meer natuur- en milieubewuste consumenten.

Een mooie huid begint van bnnen: met Cellics

Met een speciale collageenscanner kunnen we zichtbaar maken hoe het ín jouw huid (de epidermis en dermis) gesteld is met het collageengehalte, elastische vezels en huidactiviteit. Enorm belangrijk, ook wanneer je bijvoorbeeld een kuur wilt ondergaan met de Venus Freeze om de huid te verbeteren. Want stimuleren van de huidcellen zonder dat er voldoende bouwstoffen aanwezig zijn, beïnvloedt het behandelresultaat negatief.
Een simpele vergelijking: hoe kun je een huis goed en duurzaam verbouwen zonder cement en bakstenen? Maar ook als de huid ontstekingsgevoelig is, kan voedingssuppletie
Vergeet ook niet dat zo’n huidscan niet alleen iets zegt over je gezichtshuid, maar ook over de conditie van andere huidgebieden (denk ook aan orgaanbekleding bijv.)
Ook hier hebben we gekozen voor een kwaliteitsproduct: Cellics. Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Veilig en en met een uitstekende werkzaamheid. Daarnaast worden ze goed verdragen. Cellics voedingssuppletie is eveneens eenvoudig aan te passen aan jouw individuele lichaamsbehoefte. En gemakkelijk in het gebruik: dus geen rij met potjes op de plank.

Wil je onze huidspecialisten en behandelingen leren kennen?

En ben je benieuwd naar wat wij voor jóuw huid kunnen betekenen? Kies dan eenmalig en extra voordelig voor de kennismakingsbehandeling met de Observ huidscan. Anderhalf uur krijg je de volledige aandacht en expertise van één van onze huidspecialisten of huidtherapeuten. Na de huidscan en het inventariseren van jouw wensen (en de mogelijkheden in jouw specifieke situatie), wordt de behandeling volledig persoonlijk afgestemd. Hierbij worden hoogwaardige cosmeceuticals en indien nodig, apparatuur toegepast. Zodat je met een ‘nieuwe’ huid onze kliniek verlaat.

Tijdelijk kost een kennismakingsbehandeling geen 125 euro, maar slechts 97 euro. Van dit kennismakingstarief kun je eenmalig profiteren. Wil je online een afspraak inplannen? Klik hieronder