Onze oplossingen

Oplossingen voor een jongere huid

Wij geloven in een effectieve én natuurlijke totaalaanpak. Dat betekent: niet alleen rimpels óf verslapping óf vlekjes óf couperose aanpakken. Maar kiezen voor een integrale benadering, waardoor je huidbeeld significant verbetert. Er wordt gewerkt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten met hoogwaardige lasers en andere apparatuur. Zo kunnen wij je een gaver, mooier en egaler huidbeeld geven én een gezondere huid. Zónder injectables of chirurgie. Want dat laten we graag aan andere deskundigen over.

Voorafgaand aan een eventueel behandeltraject maken we een Observ huidscan. En wij inventariseren je wensen en mogelijkheden. Vervolgens stellen wij je een behandelplan voor.

Tijdens een behandeltraject zorgen wij er voor dat je vooraf gestelde doelen en meetbare resultaten behaalt. Je blijft jezelf, maar dan jonger. Uiteraard krijg je vooraf een duidelijk behandelplan en een prijsopgave. Dus geen financiële verrassingen achteraf!

Een einde aan (over)beharing voor M/V. Gegarandeerd!

Onze huidtherapeuten en laserexperts voorzien je van een deskundig en persoonlijk advies. Voor jou kunnen wij met onze langdurige ervaring én onze topkwaliteit apparatuur exact bepalen welke methode of combinatie voor jou het meest geschikt is. Zie je op tegen een behandeltraject, omdat je dan je pincet moet laten liggen? Wij bieden je een intensieve begeleiding tijdens de eerste, vaak lastige fase bij gezichtsontharing. Wij weten namelijk hoe moeilijk het is wanneer je moet stoppen met het gebruik van je pincet. Voor definitieve ontharing in het gelaat is vaak vergoeding mogelijk via de aanvullende zorgverzekering. Wij zijn tevens gecontracteerd door VUMC voor ontharingstherapie in het kader van transgenderzorg. Ook voor permanente haarreductie van bijv. je rug of benen bij ons aan het juiste adres. Met bijna 20 jaar ervaring op het gebied van permanente haarreductie, gekoppeld aan hoogwaardige lasers, zoals:
- Soprano ICE;
- Soprano ICE Platinum;
- Quanta Thunder MT (Alexandriet en Nd:YAG laser)
durven wij je bij een behandeltraject een haarreductie van 70 tot 90% te garanderen. Vraag hiervoor naar onze voorwaarden.

Totaalaanpak van jouw acne of rosacea

De nauwkeurige huidmetingen met onze Observ huidscan geven de oorzaken van jouw probleemhuid prijs. Met de Observ kunnen wij zelfs ín jouw huid kijken. Door onze aanpak van buiten én van binnen, komt een gave huid ook voor jou binnen handbereik! Afhankelijk van je voorgeschiedenis, stelt onze acnespecialist of huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor je op. Voor de behandeling van acne kun je in aanmerking komen voor een vergoeding via de aanvullende zorgverzekering. Verzorgings-, voedings- en leefstijladviezen maken een onlosmakelijk deel uit van jouw persoonlijke behandelplan.

Gezichtsbehandelingen: focus op resultaat

Al onze gezichtsbehandelingen hebben tot doel jouw huid daadwerkelijk te verbeteren en een positieve verandering te bewerkstelligen. Je moet kunnen voelen én zien dat je een gezichtsbehandeling hebt ondergaan. Met nog dagen daarna een gezondere, stralende huid.

Onze gezichtsbehandelingen (vanaf 45 minuten, dit is de minimaal benodigde tijd om resultaat te kunnen behalen) bevatten altijd een speciale component. Dat kan toepassing van apparatuur zijn, zoals zuurstofdruktherapie, maar ook een bindweefselmassage of een chemische peeling bijvoorbeeld. Een gezichtsbehandeling moet nl. daadwerkelijk meerwaarde hebben ten opzichte van datgene wat je thuis zelf kunt doen.

Dit verklaart onze keuze voor high-end merken als QMS Medicosmetics, SkinCeuticals en Mesoesthetic. Maar ook een krachtig en 'groen' merk als Éminence Organics maakt deel uit van ons assortiment. Deze merken sluiten naadloos aan op onze filosofie dat élke behandeling daadwerkelijk resultaat moet geven.

Bij ons boek je een gezichtsbehandeling, waarbij het resultaat voorop staat. En ontspanning een fijne extra is. Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Boek dan een kennismakingsbehandeling! Deze is extra aantrekkelijk geprijsd (99 euro i.p.v. 125 euro). Deze behandeling wordt voorafgegaan door een Observ huidscan. Zodat wij je optimaal kunnen adviseren welke van onze merken het beste bij jou past. En de behandeling die daarop volgt, voor 100% maatwerk is. Zo’n kennismakingsbehandeling kun je eenmalig boeken voor een zacht prijsje.