Wanneer andere methodes niet meer genoeg helpen: de krachtpatser Venus Viva

Sinds enkele jaren zijn wij de trotse bezitter van de Venus Viva.
Janine is zelf een paar jaar geleden behandeld met deze methode. Vanaf dat moment wist zij één ding zeker: zij wilde haar cliënten deze revolutionaire behandeling kunnen aanbieden. Inmiddels is Janine als huid- en lasertherapeut officieel gecertificeerd om deze behandelingen te mogen uitvoeren.

In tegenstelling tot de Venus Freeze, is de behandeling niet ontspannend, maar wel zeer effectief bij:

  • Voelbare en zichtbare huidverbetering voor alle huidtypen, ook veilig voor een donkere huid;
  • De huid die te lijden heeft van zonschade (pigmentvlekken, verslapping, oneffen huid);
  • Diverse littekens, zoals acnelittekens, striae of automutilatie;
  • Bestrijden en verzachten van rimpels, bijv. rond de mond (die lastig te bestrijden zijn);
  • Verslapping van hals en décolleté: In combinatie met de Venus Freeze kan dit een veilig alternatief zijn voor een halslift;
  • De huid met gevorderde verslapping en volumeverlies;
  • Rosacea: in combinatie met ons unieke protocol een volwaardige methode om (gevolgen van) rosacea sterk te verminderen of te bestrijden.

Hoe werkt het precies?

De radiofrequente energie (warmte) maakt kleine gaatjes in de huid en ‘passeert’ daarbij als het ware de bovenste huidlaag. Door de SmartScan waarover de Venus Viva beschikt, is het mogelijk om de energie heel gedoseerd en gecontroleerd te laten vrijkomen. Daardoor is het mogelijk om de huid te verdelen in zones, waarbij voor elke zone de meest optimale parameters kunnen worden ingesteld.

De resultaten die je met de Venus Viva kunt bereiken, zijn vergelijkbaar met een fractionele laserbehandeling, de herstelperiode is echter korter. Daarnaast reageert de huid op de diepe verwarming in de levende huidlagen door verhoogde collageenproductie c.q. verstrakking. Dit neveneffect wordt met een fractionele laser niet bereikt.
Deze behandeling is intensief: de huid wordt warm en rood tijdens de behandeling. Er kan lichte oedeemvorming optreden. Houd rekening met een downtime van gemiddeld 4 dagen. Je krijgt instructies voor behandeling van de huid thuis in de herstelperiode. Na ongeveer een week worden de eerste resultaten al zichtbaar, de werking van deze behandeling gaat echter nog enkele jaren na de behandeling door.

Behandelfrequentie Venus Viva

Afhankelijk van de indicatie(s) zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. De interval tussen de behandelingen bedraagt circa 4 weken. Het resultaat kan worden behouden door 2 tot 3 keer per jaar een nabehandeling te ondergaan.

Behandeling met de Venus Viva vraagt om een uitgebreide huidscan en een consult met de huidtherapeut over de mogelijkheden en de te verwachten resultaten. Kies hiervoor een consult met de huidtherapeut met Observ huidscan in de online boekingstool en vermeld bij opmerkingen ‘Venus Viva’.

Huidverbetering met Venus Viva

Neem direct contact op voor een Venus Viva behandeling!