De filosofie van Skinceuticals

´Onze missie is om de gezondheid van de huid te verbeteren. Met dit doel als leidraad, doen wij een simpele belofte - wij bieden geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk wordt ondersteund.´

PREVENT - CORRECT - PROTECT

Dit zijn dé 3 sleutelwoorden voor een gezonde en stralende huid. Een uiterst effectieve productfilosofie, ontwikkeld om toekomstige huidschade te voorkomen, eerdere huidschade te corrigeren en de huid optimaal te beschermen.

SkinCeuticals is ontworpen door een groep vooraanstaande Amerikaanse dermatologen. Dr. Sheldon Pinnell raakte gefascineerd door de werking van citroenzuur wanneer zijn vrouw appeltaart bakte. Want de stukjes appel bleven er urenlang fris en vers uitzien nadat ze waren gesnipperd en besprenkeld met citroensap. Leuk feitje: hij was in eerste instantie op zoek naar manieren op huidkanker te voorkomen.

Wat zijn cosmeceuticals eigenlijk?

Cosmeceuticals zijn cosmetische producten met een bijzonder krachtige werking in hoog werkzame concentraties. SkinCeuticals onderscheidt zich doordat de werkzame ingrediënten die worden toegepast in de producten, voldoende wetenschappelijk zijn onderbouwd. Daardoor zijn ze bewezen werkzaam. Daarnaast doet SkinCeuticals geen concessies aan de kwaliteit van de ingrediënten, noch aan het percentage dat in een product nodig is om daadwerkelijk werkzaam te kunnen zijn. Voor huidproblemen zoals pigmentvlekken, acne, een overgevoelige huid of rosacea heeft SkinCeuticals pasklare oplossingen.

SkinCeuticals is een hoogwaardig en innovatief merk en lanceert regelmatig nieuwe en soms zelfs revolutionaire producten. SkinCeuticals kenmerkt zich in het gebruik door ‘multi layering’ oftewel het ‘stapelen’ van verschillende producten. Deze krachtige producten vragen om een deskundig en persoonlijk advies door de huidtherapeut.

De kracht van bescherming voor zichtbare correctie

´De huid is van nature gebouwd om zichzelf te herstellen. Wanneer de huid wordt belaagd door externe aanvallen, moet de huid vooral oxidatieve schade neutraliseren. Dit beperkt de capaciteit voor herstellende functies. Dagelijks gebruik van vitamine C als antioxidant, zodanig geformuleerd dat ze in de huid kunnen dringen, beschermt de huid tegen schade, waardoor zelfherstel wordt gestimuleerd om tekenen van huidveroudering te verminderen.´´

Dr. Sheldon Pinnell

M.D. en oprichter van SkinCeuticals

Wil je voorafgaand aan een bestelling een persoonlijk advies? Wij plannen graag een vrijblijvend videoconsult met je in via een beveiligde verbinding. Een consult is aan te vragen via WhatsApp 06 27001865 of in te plannen via de online agenda.