Icoone® bindweefselmassage voor gezicht, hals en decolleté

Icoone® bindweefselmassage voor gezicht, hals en decolleté

Behandelingen met de Icoone® nemen de manuele (met de handen) manier van de bindweefselbehandelingen over. Hierdoor zijn wij in staat nog dieper in het bindweefsel te werken. Waardoor snellere én betere resultaten mogelijk zijn.

Een manuele bindweefselmassage kan door het ‘knijpen’ van de huid pijnlijk zijn. Hierdoor wordt er een soort stressprikkel in de huid afgegeven waardoor de huid in de herstelmodus schiet. Dit is niet de bedoeling met een bindweefselbehandeling. Wij willen de huid juist activeren en verbeteren!

Met Icoone® wordt zowel lymfedrainage toegepast en tegelijkertijd wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. Hierdoor kan er direct op huidverstrakking gewerkt worden. Dit is mogelijk via het alveolair netwerk, dat zich in alle huidlagen bevindt. Juist hierin is de Icoone® uniek en hiermee onderscheidt Icoone® zich van anderen, zoals bijvoorbeeld endermologie.

Onze huid wordt door de jaren heen slapper en kan haar elasticiteit verliezen. Met de Icoone® behandelingen kunnen óók indicaties in het gezicht, hals of op het decolleté, zoals droogte lijntjes, diepe rimpels en huidverslapping zichtbaar en pijnloos worden verbeterd!

Door de verschillende programma’s op de Icoone® kunnen we meerdere methodes toepassen, denk bijvoorbeeld aan het verstrakken van de kaaklijn of het accentueren van de pluspunten in jouw gezicht. We kunnen de hals verstevigen en de zichtbare lijntjes verminderen. Door de bindweefselmassage techniek worden er op een non-invasieve manier prikkels afgegeven aan de huid. Hierdoor worden alle huidlagen gestimuleerd en geactiveerd.

De Icoone® belast de huid niet, het is zelfs mogelijk om elke dag te behandelen in kuurverband, waarbij de resultaten hetzelfde zijn als bij 1 of 2 behandelingen per week. De Icoone® kan voor elk huidtype en huidconditie worden ingezet. Zelfs de meest gevoelige huidtypen kunnen deze behandeling ondergaan. Een introductiebehandeling met Icoone® voor gelaat en hals kost tijdelijk slechts 57 euro i.p.v. 87 euro. Je kan bellen of online een afspraak maken voor de vestiging in Bilthoven.