Photofacial met laser / IPL

Een egale huid met weinig ‘plekjes en vlekjes’ wordt daadwerkelijk een aantal jaren (!) jonger ingeschat dan een huid die dat wél heeft. Uit diverse onderzoeken blijkt dat dit oordeel min of meer los staat van het aantal zichtbare lijntjes van de huid.

Pigmentvlekken, zonschade, chronisch verwijde haarvaatjes en huidverslapping: het zijn allemaal zichtbare tekenen van het ouder worden van de huid. Zelfs de beste zonbescherming en passende thuisverzorging kunnen niet alle schadelijke invloeden van buitenaf tegenhouden.

Hier kan een photofacial veel verschil maken. Met behulp van lasertherapie en / of IPL, wordt elk stukje huid van het gezicht (hals en décolleté is ook mogelijk tegen meerprijs) zodanig behandeld en gestimuleerd, dat na 3 tot 5 behandelingen de huid:

  • Egaler (minder pigmentvlekjes, verwijde vaatjes en roodheid)
  • Stralender en gladder (vermindering van lijntjes)
  • Voller en enigszins ‘gelift’ wordt

De huidtherapeuten van Helemaal Huid combineren een photofacial het liefst met chemische peelings. Zo kan het effect op de verschillende indicaties worden geïntensiveerd en het huidvernieuwingsproces worden versneld.

LR Helemaal Huid-2806-min

Het najaar en de winter zijn het meest geschikt om een serie behandelingen (met een interval van circa 4 weken) te ondergaan. De huid mag tijdens de kuur niet regelmatig en onbeschermd aan UV-licht worden blootgesteld.

Een photofacial wordt aangeboden vanaf 195 euro per behandeling en wordt volledig gepersonaliseerd. Dit  vraagt om een eerlijk advies over verwachtingen en mogelijkheden vooraf. Daarom starten wij met een Observ huidscan (waarbij je letterlijk een kijkje ‘in’ de huid krijgt) en een huidtherapeutisch consult (kosten 39 euro), waarna een behandelplan voor je wordt opgesteld. Deze kosten ontvang je retour bij een kuurbehandeling.

Boek hieronder gemakkelijk online een huidtherapeutisch consult en Observ huidscan.