Huidverstrakking met Venus Freeze

Huidverstrakking en huidverbetering met Venus Freeze

Als één van de eerste instituten in Nederland zagen wij in 2013 al de ongekende potentie van de Venus Freeze.

De combinatie van multipolaire radiofrequente energie, samen met elektromagnetische pulsen laat jouw huid in minder dan een uur tijd een ware lift ondergaan! Bij resultaten die met de Venus Freeze bereikt kunnen worden komt het beslist ook aan op de kennis van en ervaring met deze technologie van de behandelaar.

 

Waarom is deze behandeling 6 jaar na dato nog steeds zo’n hit in onze instituten?

  • Een veilige en vooral ontspannende behandeling;
  • Biedt direct zichtbare resultaten;
  • Maakt de huid aantoonbaar gezonder.

 

Aangezien wij inmiddels enkele duizenden behandelingen hebben gegeven met deze methode, hebben wij het best presterende protocol ontwikkeld voor huidcondities zoals:

  • Lijntjes rond de ogen / kringen en vochtophopingen rond de ogen;
  • Verslapping van kaaklijn , de zogenaamde ‘hamsterwangen’ en verticale lijnen rond de mond en neuslippenplooi alsmede ’marionetlijnen’ (deze lopen van de mondhoek naar de kaaklijn);
  • Verslapte huid van de buik, bijvoorbeeld na zwangerschappen;
  • Door de dieptewarmte een effectieve aanpak van cellulite.
LR Helemaal Huid-2806-min

Hoe werkt het precies?

De radiofrequente energie warmt de huid snel op, ook in de diepte. Deze warmte zorgt voor een lifting en verstrakking. De elektromagnetische pulsen zorgen voor de aanmaak van nieuwe, jonge bloedvaatjes in het behandelgebied.

Behandelfrequentie Venus Freeze

Over het algemeen zijn er minimaal 8 behandelingen nodig voor een duurzaam resultaat. De frequentie bedraagt 1 x per week gedurende in ieder geval de eerste vier weken. Daarna kan dit, afhankelijk van de resultaten, worden afgebouwd naar 1 x per 2 weken. Voor onderhoud van het resultaat worden 4 tot 6 behandelingen per jaar aanbevolen.

Om kennis te maken met de Venus Freeze, kun je éénmalig een voordelige introductiebehandeling boeken. Dit kan ook online. De huidspecialist geeft tijdens het consult alle informatie en beoordeelt of deze methode geschikt is voor jouw huid en wensen. Gevolgd door de eerste behandeling van gelaat, hals of deel van het lichaam (bijv. buik of bovenarmen). Normale prijs bedraagt 97 euro. Deze kennismaking is tijdelijk te boeken voor slechts 67 euro!