Icoone® LaserMed bij lymfoedeem, lipoedeem en littekens

Icoone® LaserMed bij lymfoedeem, lipoedeem en littekens

Juist bij medische indicaties zoals lymfoedeem, lipoedeem en littekenbehandeling betekent behandeling met de Icoone® LaserMed een échte meerwaarde. Zeker als we het vergelijken met uitsluitend manuele behandelingen in combinatie met compressietherapie. Met de Icoone® technologie kunnen we op zachte wijze veilig snellere resultaten bereiken. Alsmede resultaten die met uitsluitend manuele behandelingen niet mogelijk zijn.

Door de diepe bindweefselmassage werkt de Icoone® LaserMed doorbloedend en maakt het weefsel op een milde manier los. Hierdoor wordt de huid voorzien van voedingstoffen en zuurstof. Afvalstoffen worden versneld afgevoerd en het lymfestelsel gestimuleerd. Hierdoor verbetert de celstofwisseling direct. Tot wel 21.600 microstimulaties per minuut stimuleren de fascia (het alveolaire netwerk) op veilige en zachte wijze. Deze gepatenteerde techniek maakt daarmee betere en snellere resultaten mogelijk bij diverse medische problematiek.

Medische indicaties die o.a. in aanmerking komen voor behandeling Icoone® Lasermed:

  • Lipoedeem;
  • Diverse vormen van lymfoedeem;
  • Opheffing van verklevingen en verbetering van littekens (ook langer bestaande);

Nabehandeling van borstkanker (zoals oedeem, radiatieschade, seroom en littekens).

Voor foto Lipoedeem                              Na foto Lipoedeem
     

Er wordt gestart met een uitgebreid consult bij de huidtherapeut. Als er een indicatie is voor behandeling met de Icoone®, wordt er een behandelplan opgesteld. Voor bepaalde indicaties is het mogelijk om na verwijzing voor vergoeding in aanmerking te komen via de zorgverzekering. Dit is per verzekeraar verschillend qua voorwaarden en eigen bijdrage. Onze huidtherapeuten helpen hierbij graag verder.

Helemaal Huid is de enige huidtherapeutische kliniek bij Utrecht die beschikt over de Icoone® LaserMed en meerjarige ervaring in de behandeling van medische indicaties zoals lipoedeem, littekens en nabehandeling bij borstkanker.

Bel voor het maken van een afspraak 0627001865 of boek eenvoudig 24/7 online.