QMS Medicosmetics is ontworpen door Dr. Schulte, een Duitse arts gespecialiseerd in reconstructieve chirurgie. Hij is erin geslaagd om huididentiek collageen zodanig te bewerken dat het door onze huid kan worden opgenomen. Daarentegen wordt collageen in crèmes, dat hiervoor moleculair te groot is om werkzaam te kunnen zijn, niet opgenomen door onze huid.

Daarnaast ontwierp Dr. Schulte een tweetal peelingsystemen die een ‘time released’ functie hebben. Deze peelings houden de huid tot 12 uur na het aanbrengen actief. Hiermee was een uniek huidverzorging systeem geboren. De resultaten trokken de aandacht van BN-ers en prominenten in het buitenland. Dit merk kun je vinden in exclusieve hotelspa’s en grotere high-end instituten. QMS Medicosmetics won 3 jaar op rij de prestigieuze award voor ‘Best Spa Brand’ wereldwijd.

Hierna werd het assortiment uitgebreid met hoogwaardige producten voor veeleisende cliënten, die doen wat ze beloven.  Wie eenmaal kennis heeft gemaakt het QMS huidverzorgingssyteem, wil eigenlijk niet anders meer! Door het speciale stappensysteem, is het mogelijk om de huid steeds te verjongen. QMS producten vragen om een deskundig advies van de huidspecialist of huidtherapeut.

Wil je voorafgaand aan een bestelling een persoonlijk advies? Wij plannen graag een vrijblijvend videoconsult met je in via een beveiligde verbinding. Dit is aan te vragen via WhatsApp 06 27001865 of in te plannen via onze online agenda.