Probleemhuid

Over grotere en kleinere huidproblemen

Welke huidproblemen kunnen we bij Helemaal Huid behandelen?

  • couperose en ontsierende (been)vaatjes / bloedblaasjes: met onze geavanceerde vaatlaser maken wij hier binnen 2 tot 4 behandelingen korte metten mee;
  • acne: in vele gedaantes. De zogenaamde puberacne, maar ook acne die (veel) later ontstaat of de gevolgen van een acnehuid;
  • eczeem / rosaceahuid: ook hiervoor hebben de huidspecialisten diverse mogelijkheden in huis en know-how om de huid zo rustig mogelijk te krijgen.

Doel van behandeling van huidproblemen

Helemaal oplossen kunnen de huidspecialisten uw huidprobleem niet altijd. Maar wat de huidspecialisten wel kunnen:

  • (veel) draaglijker maken van uw huidprobleem;
  • minder zichtbaar maken van uw huidprobleem;
  • nieuwe uitbraken of huidbeschadiging voorkomen door het rustiger maken van uw huid.

Sommige van deze behandelingen komen (deels) voor vergoeding in aanmerking door uw aanvullende zorgverzekering. Onze huidspecialisten wijzen u hierin graag de weg.

Voor de behandeling van acne zijn wij ook officieel gecertificeerd en worden wij iedere 3 jaar gecontroleerd en getoetst door ANBOS.

Resultaten van deze behandelingen

Onze behandelmethodes voor deze huidproblemen zijn divers en worden voor u 'op maat' bepaald. WIj zijn er sterk van overtuigd, dat voedingspatroon of gebrek aan bepaalde voedingsstoffen en stress een grote rol kunnen spelen bij het ontstaan en de instandhouding van huidproblemen. Dat zult u aan onze totaalbenadering merken. Dat levert vaak snellere en betere resultaten op!

Hoe Helemaal Huid voor ú en met u werkt

Als u voor het eerst bij ons komt, maken wij een Mac Huidscan, waarbij de focus van de metingen ligt op uw vraagstelling. Vervolgens maken wij samen met u een keuze uit de behandelmogelijkheden en kunt u direct ervaren wat de behandeling voor u kan betekenen.

Hierna krijgt u een vrijblijvend voorstel voor een vervolgbehandeling of traject. U beslist zelf of dit bij u past.

Wilt u nog wat meer informatie? Bel dan met één van onze huidspecialisten.

Wilt u afrekenen met die onrustige, problematische huid? Waarom zou u nog langer wachten? Wij maken het u gemakkelijk: direct een afspraak inplannen voor de extra voordelige Mac Huidscan en kennismakingsbehandeling!

1