iS Clinical is ontworpen door 2 Amerikaanse dermatologen, die zich met zowel de kwaliteit en werkzaamheid van hun producten wilden onderscheiden van de massa. ‘iS’ staat voor ‘innovative skincare’ en dat is ze uitstekend gelukt! Met hun klinisch bewezen, sterk werkzame formules is iS Clinical in een jaar tijd uitgegroeid ons meest toegepaste én favoriete merk bij Helemaal Huid!

Al in 2017 wilde Janine het merk naar Nederland halen, maar omdat er geen importeur was voor de Benelux, lukte dat destijds niet. Wij zijn de tweede kliniek in Nederland die in 2022 het partnerschap verwierf voor iS Clinical en daar zijn we trots op. Wat maakt iS Clinical écht anders dan anderen:

  • De farmaceutische kwaliteit: 95 tot 99% van de producten is qua ingrediënten volledig puur;
  • De producten zijn niet systemisch, dat wil zeggen dat de ingrediënten niet in de bloedbaan worden opgenomen. Dat betekent veilige producten en behandelingen, ook bij ziekte, zwangerschap etc. Ze zijn geschikt voor elke huidskleur, leeftijdscategorie etc.;
  • De producten zijn multifunctioneel. Zo is het Cleansing Complex te gebruiken om diep te reinigen, make-up te verwijderen. Maar wanneer je deze iets langer laat zitten, is het een hydraterende boost. Het Super Serum werkt zowel op pigmentvlekjes, op versteviging van de huid én als antioxidant. Er is geen merk met een zulke combinaties en met zulke hoge concentraties werkstoffen.

De behandelingen van iS Clinical zijn, naast ontspannend en reinigend, een heerlijke ervaring. Nog dagen na een behandeling straalt je huid en heeft een prachtige glow. Hun chemische combinatiepeelings zijn bij een juiste diagnose door de huidtherapeut veilig voor alle huidtypen en toch krachtig genoeg om huidproblemen sterk te verbeteren of zelfs op te lossen. De downtime is Wil je een persoonlijk advies?

Neem via de chat rechtsonder contact met ons op.