Over Janine van Rossum

‘Bij Helemaal Huid word je als cliënt gezien en voel en ervaar je dat je letterlijk in ‘goede handen’ bent.’

Als kleuter was Janine al gefascineerd door de potten crème van haar moeder. Zij deed niets liever dan een kijkje nemen in de schoonheidssalon van de moeder van een vriendinnetje. Het lot besliste anders: na de middelbare school volgde zij een secretaresse opleiding, in 1994 gooit ze het roer om. Twee jaar later rondt Janine een particuliere opleiding tot schoonheidsspecialist succesvol af.

Eerste praktijk in Soest

Hierop start zij haar eigen praktijk aan huis. Na enkele jaren verhuist zij naar een bedrijfspand in Soest om verder te professionaliseren. Haar eerste medewerkster neemt zij in 2001 in dienst. In de jaren die volgen behaalt zij diverse specialisaties, zoals elektrisch epileren en ontharingstechnieken, acne, bindweefselmassage en camouflage. Haar focus komt te liggen op de aanpak van huid- en haarproblematiek.

79de0f34-b351-4710-bd8d-567c5df71cc9

'Beste Schoonheidsspecialist van Nederland'

In 2012 staat zij als finalist op het podium voor de laatste landelijke Beauty Award ‘Beste Schoonheidsspecialist van Nederland’. Steeds meer cliënten weten de weg naar Helemaal Huid te vinden.

Nieuwe stad, nieuwe uitdaging

In 2013 wordt een tweede vestiging geopend in Amsterdam-IJburg, waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling gaat.

Huidtherapeut & laserspecialist

De aanhoudende discussie over de veiligheid van laserbehandelingen, doet Janine besluiten op haar 45ste voltijds terug te keren naar de collegebanken. Haar deskundige team springt bij zodat ze de 4-jarige HBO bachelor Huidtherapie met haar werkzaamheden als huid- en laserspecialist kan combineren. Na haar afstuderen in 2018 blijft zij zich ontwikkelen op professioneel gebied, net als haar deskundige team van medewerksters.

‘In de huidzorg kan en moet het anders. Waar de cliënt het middelpunt is, die effectieve en wetenschappelijk onderbouwde behandelprogramma’s krijgt aangeboden in een professionele en prettige ambiance. Bij Helemaal Huid word je als cliënt gezien en voel en ervaar je dat je letterlijk in ‘goede handen’ bent.’

Najaar 2021 - geopend in Bilthoven!

De vraag naar medische en cosmetische huidzorg blijft groeien bij Helemaal Huid. Janine vindt dat dit goed bereikbaar, zichtbaar en nabij moet zijn, in een prettig luxe ambiance. Daarom is, na een flinke verbouwing, de vestiging in het mooie en vernieuwde centrum van Bilthoven geopend. Op twee minuten van het NS-station, met voldoende gratis parkeergelegenheid. Hier is een groter winkelgedeelte voor huidadviezen. En uiteraard de service zoals onze cliënten al kennen. Je bent hier van harte welkom!

Aangesloten bij

Janine van Rossum is zowel lid van de ANBOS als de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Daarnaast is zij geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en is zij lid van de Dutch Aesthetic Laser Association. Deze beroepsvereniging zet zich in voor de kwaliteit van licht- en laserbehandelingen.