Over ons

Gepassioneerde huidexperts, die alleen bewezen technieken toepassen

Service met HOOFDLETTERS

Dat zijn wij in een notendop. Een eigentijdse huidkliniek, met bewezen lasers en apparatuur. En de allerbeste producten. Maar wel met een ouderwetse service: wij lopen nog voor onze cliënten! Want op die manier groeit onze fanbase. Wij zijn zeker geen typische ‘zorginstelling’. Wij houden nl. van gepaste luxe. Daarom lig je op een comfortabele en (in de winter) verwarmde behandelbank. Met heerlijk zachte handdoeken.

IMG_6818

Wat doet Helemaal Huid?

Onze cliënten komen met de meest uiteenlopende huidvragen en -wensen naar ons toe. Dat kan bijv. zijn om duurzaam (nee, niet ‘definitief’, want dat is onmogelijk) te ontharen, om een pigmentvlek te laten verwijderen of om een frissere en gladdere huid te krijgen. Bij ons vind je geen stoomapparaat of hot stones. Wij pakken het anders aan.

Onze huidspecialisten bekijken huidvragen vanuit hun eigen expertise. Zodat je een zo goed mogelijk advies en behandelplan krijgt. Mogelijkheden en onmogelijkheden worden met je besproken. Inclusief kostenplaatje. Open, eerlijk en transparant. Als je een serieuze huidvraag hebt, denken wij dat jij een goed advies op waarde weet te schatten.

We komen niet uit een ei

Onze huidexperts kunnen bogen op jarenlange ervaring (minimaal 5 jaar relevante werkervaring), beschikken over relevante specialisaties (zoals acne, elektrisch epileren of ontharen met licht). Onze huidtherapeuten hebben de vierjarige HBO-bachelor voltooid en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Uiteraard zijn we lid van ANBOS en NVH. En we zijn gecontracteerd door alle zorgverzekeraars. Dat betekent dat bepaalde behandelingen (deels) vergoed kunnen worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. En dat we ons blijven na- en bijscholen.

IMG_4526

Dat verklaren en beloven wij

Wij benaderen en behandelen je als een welkome gast. Wij doen graag een paar concrete beloftes. Daarop mag je ons afrekenen:

  • Binnen één werkdag een antwoord op jouw e-mail of telefoontje. En, als het even kan, eerder.
  • Een beeld zegt meer dan duizend woorden. De Observ huidscan brengt loepzuiver in beeld waar het goed is en waar het beter kan. En natuurlijk beelden voor en na een (kuur)behandeling.
  • Realistische en eerlijke beloftes. Zodat je weet wat je kunt verwachten. En op welke termijn.
  • Geen vraag is te gek. En overleg met de oprichter als je dat wilt. Die staat nl. ook gewoon op de werkvloer.
  • Jouw tevredenheid is belangrijk. Heb je een opmerking of klacht? Dan is er iets niet helemaal gelukt. We proberen er altijd samen, in alle redelijkheid uit te komen. Lukt dat niet? Dan verwijzen we naar de WKGZ.

Onze ‘wapenfeiten’

In 2012 was Janine ‘runner-up’ voor een Beauty Award voor de titel ‘Schoonheidsspecialist van het jaar’. Dit was overigens het laatste jaar waarin deze titel landelijk werd toegekend (tegenwoordig regionaal).

In 2018 is Janine na de 4-jarige paramedische opleiding Huidtherapie afgestudeerd op het bedrijfseconomisch belang van ontharingslasers bij huidtherapeutische klinieken in Nederland. Haar afstudeerscriptie staat op HBO Kennisbank, zie deze link.

Daarnaast is zij nascholingsdocent bij de ANBOS Academy voor de specialisatie ‘Ontharen met Licht’.

Janine is in juni 2019 benoemd tot bestuurslid van de ANBOS, haar portefeuille omvat Voortgezette Opleiding en Specialisaties.

1