Over ons

Gepassioneerde huidexperts, die alleen bewezen technieken toepassen

Service met HOOFDLETTERS

Dat is waar wij voor staan. Een drietal eigentijdse huidklinieken, waar de nieuwste en beste ontwikkelingen in laser en apparatuur, alsmede high-end producten samenkomen. Maar wél met een ouderwetse service: wij lopen nog voor onze cliënten! Want wij zijn er van overtuigd dat onze fanbase groeit wanneer wij nét dat beetje meer leveren dat je verwacht.

Wij zijn beslist geen typische zorginstelling. Daarom bieden wij je gepaste luxe: met comfortabele en (in de winter) verwarmde behandelbanken. Heerlijk zachte handdoeken. En een prettige ambiance. Waar je in alle rust kunt genieten van een perfecte facial. Maar waar je je ook veilig en op je gemak zult voelen bij een wellicht minder comfortabele laserbehandeling.

LR 6000-4000 Helemaal Huid-2690

Wat doet Helemaal Huid?

Onze clienten benaderen ons met de meest uiteenlopende huidvragen. Onze huidtherapeuten en allround schoonheidsspecialisten behandelen uitsluitend vanuit hun eigen expertise, zoals ontharen, acne, pigmentatie, oedeem, littekens of vaatproblematiek. Na een uitgebreid consult en Observ huidscan volgt een behandelplan. De mogelijkheden en eventuele alternatieven worden met je besproken. Inclusief kostenplaatje. Open, eerlijk en transparant.

Hoe borgen wij kwaliteit?

Onze huidtherapeuten en allround huidspecialisten kunnen allen bogen op jarenlange ervaring (minimaal 5 jaar) en zij beschikken allen over relevante specialisaties. Zoals bijv.acne, elektrisch epileren en lasertherapie. Onze huidtherapeuten hebben de 4-jarige HBO Bachelor of Science behaald. Zijn actief lid van de NVH. En staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici De allround schoonheidsspecialisten staan geregistreerd bij ANBOS. Dit betekent dat wij zeer regelmatig  bij- en nascholingen volgen.  Voor de volgende vormen van huidzorg zijn wij gecontracteerd door zorgverzekeraars:

 • Acnetherapie (aanvullende zorgpolis)
 • Camouflagetherapie (aanvullende zorgpolis)
 • Ontharen met laser (aanvullende zorgpolis)
 • Elektrisch epileren (aanvullende zorgpolis)
 • Ontharing bij transgender personen (gecontracteerd door VUmc)
 • Littekentherapie (basis- of aanvullende zorgpolis)
 • Integrale oedeemtherapie (basis- of aanvullende zorgpolis).
LR Helemaal Huid-2860-min

Dat verklaren en beloven wij

Wij behandelen je als welkome gast. En doen je graag een paar concrete beloftes. Daarop mag je ons afrekenen:

 • Binnen één werkdag een antwoord op jouw e-mail, telefoontje of WhatsApp;
 • Een beeld zegt meer dan duizend woorden. De Observ huidscan brengt loepzuiver in beeld waar het goed is. En waar het beter kan. Wij evalueren regelmatig en vergelijken de beelden na het voltooien van het behandelplan;
 • Realistische en eerlijke beloftes. Zodat je weet wat je kunt verwachten. En op welke termijn dat ongeveer is;
 • Geen vraag is te gek. En overleg met de oprichter als je dat wilt. Die staat nl. ook gewoon op de werkvloer.
 • Jouw tevredenheid is voor ons zeer belangrijk. Heb je een opmerking of klacht? Dan is er iets niet helemaal gelukt. Wij proberen er altijd samen, in alle redelijkheid uit te komen. Mocht dat onverhoopt niet lukken? Dan verwijzen we naar de Wkgz

Enkele ‘wapenfeiten’

In 2012 was Janine ‘runner-up’ voor de allerlaatste, landelijke titel ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’.

In het voorjaar van 2018 is Janine afgestudeerd aan de paramedische opleiding Huidtherapie. Haar afstudeerscriptie over het bedrijfseconomisch belang van ontharingslasers bij huidtherapeutische klinieken is opgenomen in de HBO Kennisbank. Die eer valt alleen te beurt aan scripties met een hoog eindcijfer.

Naast haar werkzaamheden als huidtherapeut en ondernemer in de huidzorg, is Janine actief als docent voor nascholingen van allround schoonheidsspecialisten bij de ANBOS.