Definitief ontharen

Definitief Ontharen - waarom deze titel niet klopt...

Doel van definitief ontharen

Nooit meer hoeven scheren, waxen, epileren of wat-voor-onthaarmethode-dan-ook. De ontharingsexperts (huidtherapeut en gecertificeerde huidspecialisten) van Helemaal Huid zijn liever eerlijk, ook al lees je dat liever niet:

100% haarvrij worden is onmogelijk

Dat misverstand helpen we maar meteen uit de wereld. Wél is er bij de keuze voor de juiste methode, tijd, geld en geduld, een permanente haarreductie mogelijk tot maximaal 90%. Dit kan, ook voor jou, al een enorm verschil maken in:

 • meer zelfvertrouwen (geen 'hee, je prikt,' te horen krijgen of 'kijk even in de spiegel, want...')
 • tijdwinst (weet je hoeveel tijd je verliest met bijvoorbeeld regelmatig of soms zelfs obsessief epileren van het gezicht...?)
 • huid zonder plekjes en vlekjes (herhaaldelijk epileren en ingroeiende haren met ontstoken haarzakjes, zorgen voor een onrustig huidbeeld);
 • gemoedsrust (de vraag 'zullen we vandaag naar het strand gaan,' je stressniveau direct omhoog jaagt. Help, je moet je nog ontharen!)

Wij kunnen jou, binnen de wetenschappelijk onderbouwde mogelijkheden die er op dit moment zijn, zo efficiënt en effectief mogelijk van jouw haarprobleem verlossen. En gelukkig hebben we daarvoor de allerbeste methodes en heel veel ervaring en know-how in huis! Kijk ook even naar onderstaande video:

Resultaten van permanente haarreductie

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 • meer zelfvertrouwen;
 • tijdwinst en gemoedsrust;
 • een huid zonder door ontharen veroorzaakte 'plekjes en vlekjes'

Eén van onze ontharingsexperts zélf heeft last van (over)beharing. Zij weet dus wat het is om haren te hebben op plaatsen waar je ze niet wilt. Dat is ook één van de redenen geweest dat zij zich diepgaand in deze materie heeft verdiept. En daarom de meest effectieve methodes in huis heeft gehaald!

'Het probleem kun je voor vrijwel iedereen heel goed te handelen maken,' aldus Janine.
Inderdaad, helemaal weg zijn de haren niet, maar wel zo veel minder dat je er niet meer aan hoeft te denken.
En er weinig aan te hoeven doen, wat veel tijd oplevert. Tijd die je beter kunt besteden dan aan ontharen!

Hoe werkt permanente haarreductie precies?

Twee soorten permanente ontharingsmethodes hebben wij tot onze beschikking:

 • ontharen met de MedArt diodelaser
 • elektrisch ontharen (Blendmethode en 'snelle' Thermolyse)

Eerst krijg je een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Onze ontharingsexpert bekijkt of er geen contra indicaties zijn voor behandeling en zal je hierna een bepaalde methode of een combinatie hiervan voorstellen. Hierna krijg je een proefbehandeling of proefshot voor een klein gebied of een aantal haren met de voor jouw haren meest geschikte methode. Natuurlijk krijg je na afloop een vrijblijvende prijsopgave voor het vervolgtraject.

Gaat het om ontharing in het gelaat (voor vrouwen), dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor een vergoeding via jouw aanvullende zorgverzekering. De ontharingsexpert bekijkt samen met jou of je zo'n vergoeding daadwerkelijk kunt ontvangen en wijst je daarin de weg. Zodat je er nauwelijks omkijken naar hebt!

Elektrisch epileren, wanneer de diodelaser niet (meer) werkt

In bepaalde gevallen is ontharen met de diodelaser niet mogelijk, of is dit niet effectief genoeg. Hierbij kun je denken aan:

 • blond, grijs of rood haar;
 • in de zomerperiode; op een zongebruinde huid laseren wij niet, maar wij ontharen wél!
 • heel dunne haren of donsharen;
 • voor restbeharing na behandeling met de diodelaser.

Dan zetten onze ontharingsexperts het 'ouderwetse' elektrisch ontharen in.

Elektrisch epileren beleeft een revival, omdat de andere apparaten toch niet alle haren blijken te bestrijden. Wij behandelen deze haren met onze moderne en computergestuurde Apilus Junior. Volgens de laatste inzichten.

Bij elektrisch epileren komt het vooral aan op ervaring, kennis en kunde van de ontharingsexpert. Dan hoeft elektrisch ontharen niet per definitie pijnlijk te zijn. Wij zoeken naar de manier van behandelen die het beste past bij jou en je haren. Helemaal Huid wordt iedere 3 jaar getoetst op kwaliteit van de behandeling, kennis en vakmanschap door branchevereniging ANBOS.

Ben je benieuwd naar wat in jouw geval de beste oplossing is voor jouw haarprobleem? Wil je volgend jaar zorgeloos de zomer in? Wacht niet langer en maak hieronder meteen een afspraak voor een intakegesprek

1