Definitief ontharen

Definitief Ontharen - waarom deze titel niet klopt...

Doel van definitief ontharen

Nooit meer hoeven scheren, waxen, epileren of wat-dan-ook. Het wordt op veel plaatsen beloofd. De ontharingsexperts (huidtherapeut en gecertificeerde huidspecialisten) van Helemaal Huid zijn liever eerlijk:

100% haarvrij worden is onmogelijk

Dat misverstand hebben we meteen uit de wereld geholpen. Kies je voor de juiste kliniek, met bekwame en ervaren huidtherapeuten, die beschikken over (meerdere!) hoogwaardige ontharingslasers, dan is een permanente haarreductie mogelijk tot maximaal 90%. Dit vraagt een serieuze investering in tijd en geld. De juiste keuze kan, ook voor jou, een enorm verschil maken in:

 • meer zelfvertrouwen (geen 'hee, je prikt,' te horen krijgen of 'kijk even in de spiegel, want...')
 • tijdwinst (weet je hoeveel tijd je verliest met bijvoorbeeld regelmatig of soms zelfs obsessief epileren van het gezicht...?)
 • huid zonder plekjes en vlekjes (herhaaldelijk epileren en ingroeiende haren met ontstoken haarzakjes, zorgen voor een onrustig huidbeeld);
 • gemoedsrust (de vraag 'zullen we vandaag naar het strand gaan,' je stresslevel direct omhoog jaagt. Help, je moet je nog ontharen!)

Wij kunnen jou, binnen de wetenschappelijk onderbouwde mogelijkheden die er op dit moment zijn, zo efficiënt en effectief mogelijk van jouw haarprobleem verlossen. Daarvoor beschikken we over diverse medische ontharingslasers. Plus zeer veel ervaring (>20.000 behandelingen) en gediplomeerde en vakbekwame behandelaars.

Resultaten van permanente haarreductie

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 • meer zelfvertrouwen;
 • tijdwinst;
 • betere gemoedsrust;
 • een huid zonder door ontharen veroorzaakte 'plekjes en vlekjes'
 

Eén van onze ontharingsexperts zélf heeft last van (over)beharing. Zij weet dus wat het is om haren te hebben op plaatsen waar je ze niet wilt. Dat is ook één van de redenen geweest dat zij zich diepgaand in deze materie heeft verdiept. En daarom over de meest effectieve methodes beschikt.
'Het probleem is voor vrijwel iedere cliënt goed te hanteren te maken,' aldus Janine. In sommige gevallen zullen de haren niet helemaal verdwijnen. De haargroei wordt dan echter wel zo veel minder, dat je er niet of nauwelijks meer aan hoeft te denken. Kun je je dat nauwelijks voorstellen? Juist dán adviseren wij je om een afspraak met ons te maken voor een vrijblijvend ontharings consult!

Hoe werkt permanente haarreductie precies?

De volgende permanente ontharingsmethodes staan tot jouw beschikking:

 • Laser ontharen met de Soprano ICE laser (diodelaser);
 • Laser ontharen met de Soprano ICE Platinum laser (3 golflengten gecombineerd);
 • Laser ontharen met de Quanta Thunder MT laser (Alexandriet laser, Nd:YAG laser. Zowel solo, simultaan als sequentieel. Ons nieuwste paradepaardje);
 • Elektrisch epileren met de Apilus;
 

We starten met een vrijblijvend consult. Onze huidtherapeut of ontharingsexpert stelt je veel vragen zodat zij kan beoordelen welke methode het meest geschikt is en waarom. Ook wordt bepaald of er contra indicaties zijn voor behandeling. Vervolgens zal de behandelaar je een bepaalde methode of een combinatie hiervan voorstellen. Hierna volgt een testpatch op een klein huidgebied met de meest geschikte methode. Uiteraard ontvang je na afloop een vrijblijvende prijsopgave voor het vervolgtraject. Voor ontharing in het gelaat bij vrouwen is vergoeding via de aanvullende zorgverzekering mogelijk. Dat geldt eveneens voor transgender personen die zich in het transitie traject bevinden. Zowel voor ontharing van het gelaat als genitale ontharing kun je bij onze behandelaars terecht. Hiervoor is Helemaal Huid eveneens gecontracteerd door VUmc.

LR_Helemaal_Huid-2792

Elektrisch epileren, wanneer zélfs onze lasers niet (meer) werken

In bepaalde gevallen is ontharen met de laser medisch gezien niet mogelijk. Of is dit niet langer effectief of rendabel genoeg. Hierbij kun je denken aan:

 • lichtblond, grijs (bevat geen melanine) of rood haar (bevat feomelanine, waarop laserlicht onvoldoende reageert);
 • heel dunne haren die niet (meer) reageren op lasertherapie;
 • donsharen;
 • rest beharing na laser behandeling, waarbij laserbehandeling niet meer ‘rendabel’ is.
 

Hiervoor zetten onze behandelaars het 'ouderwetse' elektrisch ontharen in.

Elektrisch epileren is de enige wetenschappelijk bewezen methode om haren definitief te verwijderen. Wij behandelen met de moderne, computergestuurde Apilus Junior. Volgens de laatste inzichten. Bij elektrisch epileren komt het vooral aan op ervaring, kennis en kunde van de behandelaar. Elektrisch ontharen hoeft niet per definitie pijnlijk te zijn. Wij zoeken naar de manier van behandelen die het beste past. Onze behandelaars worden elke 3 jaar getoetst op kwaliteit van de behandeling en kennis door branchevereniging ANBOS en / of zijn HBO-gediplomeerd huidtherapeut.

Ben je benieuwd naar wat in jouw geval de beste oplossing is voor jouw haarprobleem? Wil je volgend jaar zorgeloos de zomer in? Wacht niet langer en maak hieronder meteen een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult en testshot.