Icoone® LaserMed voor cosmetische lichaamsbehandeling

Icoone® LaserMed voor cosmetische lichaamsbehandeling

Wij mogen enorm trots zijn op ons lichaam: hoe mooi het eruit ziet en hoe veel het voor ons doet. Toch hebben we bijna allemaal wel een deel van ons lichaam dat we zouden willen verbeteren. Met behulp van de Icoone® kunnen wij je op een natuurlijke wijze helpen.

De Icoone LaserMed is een indrukwekkend, wetenschappelijk onderbouwd apparaat dat laser en LED met mechanische bindweefselmassage combineert. Door deze combinatie verminderen cellulite en vetophopingen. De huid wordt mooier en gezonder. Naast verstevigen, gaat Icoone® ook vermoeidheid en spierpijn tegen. Door de verschillende handstukken kunnen zelfs de kleinste en meest delicate zones met precisie behandeld worden.

Het apparaat heeft twee gemotoriseerde rollers met de gepatenteerde Roboderm technologie. Door deze technologie worden er 21.600 microstimulaties per minuut gegeven aan het weefsel, op een geheel pijnloze en uiterst veilige manier. Hierdoor is het mogelijk om nog dieper in het bindweefsel te werken, waardoor veel snellere en betere resultaten mogelijk zijn. Elke millimeter van de huid wordt gemasseerd met de rollers die uitwaartse, inwaartse, voorwaartse en achterwaartse bewegingen maken.

Door de diepe bindweefselmassage werkt de Icoone® laser doorbloedend en zorgt ervoor dat het bindweefsel op een milde manier los gemaakt wordt. Hierdoor wordt de huid voorzien van voedingstoffen en zuurstof. Afvalstoffen worden versneld afgevoerd en het lymfestelsel gestimuleerd. Hierdoor verbetert de celstofwisseling direct. Hetgeen weer een positief effect heeft op de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur, essentiële bouwstenen van de huid.

         

De combinatie van de mechanische stimulatie van de rollers met LED en laser kan ook worden ingezet. Dit zorgt voor een nóg intensievere werking en daardoor nóg sneller resultaat. De laser dringt diep in het onderhuids vetweefsel door. En wordt daar alleen geabsorbeerd door de vetcellen die hierdoor vloeibaar worden en op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Juist ook op plaatsen waar normaal gesproken vetvermindering lastig is, zoals:

  • Op de buik en bij de ‘lovehandles’;
  • Gebied op de flank en rug ter hoogte van de beha;
  • Binnenkant van de bovenbenen en rondom de knieën.Cosmetische indicaties die met Icoone® Lasermed worden behandeld bijv.:
  • Bodyshaping & contourverbetering van bijvoorbeeld taille en bovenarmen;
  • Cosmetische wensen zoals aanpak van huidverslapping en rimpels;
  • Ontlading van stress en verhelpen van spierpijn.

De bodytreatments met Icoone® behoren tot de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage, gebaseerd op de allernieuwste wetenschappelijke inzichten.

Helemaal Huid beschikt als enige kliniek nabij de stad Utrecht over de Icoone® Lasermed. Onze huidtherapeuten en huidspecialisten informeren graag over wat behandeling met Icoone® in jouw geval kan betekenen. Bij een introductiebehandeling, die tijdelijk geen 87 euro, maar slechts 57 euro kost, kun je de werking zelf ervaren en stellen we een vrijblijvend behandelplan op.