Natuurlijke huidverjonging

Elke dag jonger worden in plaats van ouder?

Doel van natuurlijke huidverjonging

Heb je de wens om jouw huid een aantal jaren terug te zetten in de tijd? Wil je een minder vermoeide uitstraling, omdat je je prima voelt? Een egalere huid, met minder plekjes en vlekjes?
De eerste, belangrijke vraag die je jezelf daarbij moet stellen: wat wil ik precies bereiken? Hoeveel tijd, energie en geld ben je bereid daarin te investeren? Ben je bereid om behandelingen te ondergaan die een kortere of langere downtime hebben (tijd die je huid nodig heeft om te herstellen na een bepaalde therapie)? Of heb je juist een voorkeur voor behandelingen die niet-invasief zijn?
Als je twijfelt of heel graag zónder injectables of een chirurgische ingreep een mooiere, gezondere huid wilt? Lees dan vooral verder.
Afhankelijk van jouw beschikbare tijd en budget, maken we daarbij gezamenlijk een keuze uit diverse mogelijkheden:

Chemische peelingsIn diverse soorten en sterktes. Dit zijn krachtige middelen tegen acne, zonschade, pigmentvlekken en tevens geschikt om de huidstructuur zichtbaar te verbeteren;
Venus VivaMet behulp van radiofrequente energie wordt de levende huidlaag intensief verwarmd, waardoor collageeninductie plaatsvindt (verstrakking). Tegelijkertijd wordt de bovenste huidlaag voorzien van minuscule, gecontroleerde microkanaaltjes. Deze zetten het natuurlijk herstelproces van de huid in gang. Een serie van minimaal 3 behandelingen zorgt voor een betere spankracht van de huid, een verfijnde huidstructuur, minder lijntjes én een frissere gelaatskleur;
Venus FreezeBiedt mooie resultaten bij diverse tekenen van huidveroudering. Kan voor het gezicht en het hele lichaam worden ingezet. Ook effectief in het bestrijden van celullite. Sinds 2013 zijn wij experts (als één van de eersten in Nederland) in deze radiofrequente therapie icm magnetische pulsen. Pijnloze, ontspannende behandeling. Voor langdurig resultaat is behandeling in kuurbehandeling noodzakelijk.
Microneedling met Dermapen IVHuidverjonging op basis van collageen inductie met de nieuwste, appgestuurde Dermpen IV. Meer resultaat met een snellere en comfortabelere behandeling. Aangewezen voor littekenbehandeling na acne bijv.
Harmony Erbium Yag laserAblatieve laser, die gefractioneerd én gecontroleerd de bovenste huidlaag verdampt om een egalere huid te krijgen
Couperose- en vaatlaser alsmede IPL op 540 Zorgt voor coagulatie van chronisch verwijde haarvaatjes, spinnaevi (‘spinnetjes’ zichtbare vaatjes en diffuse roodheid op
Quanta Thunder  MT

Cosmelan therapie

Om oppervlakkig (epidermaal) gelegen pigmentvlekken te verwijderen op gezicht, hals, décolleté en handruggen.

Bij gevorderde zonschade, dieper gelegen hyperpigmentaties of melasma (zgn ‘zwangerschapsmasker’) kan deze minimaal 4 maanden durende therapie uitstekende resultaten opleveren.

Over de resultaten die je kan verwachten

Onze medisch gecertificeerde (laser)apparatuur en specialistische behandelingen geven een zichtbare, significante verjonging van de huid. Wat dit betekent:

  • Minder ‘plekjes en vlekjes’
  • Een stevigere, gladdere huid;
  • Minder diepe rimpels en  van fijne lijntjes en  en gelift. Resultaten die jij ook met onze unieke combinatiebehandelingen kunt behalen!

Veel van onze cliënten zijn dermate tevreden over deze behandelingen, dat ze deze blijven ondergaan voor onderhouden van hun huid. Zij blijven voor deze behandeling terugkeren.

Voor het lichaam geldt: centimeterverlies én verlies van vetcellen op plaatsen waar dit normaal gesproken moeilijk of niet mogelijk is. Ook cellulite kan worden aangepakt met een totaalbehandeling.

Hoe werkt ons behandelconcept precies?

Als je voor het eerst bij ons komt, starten we met een uitgebreid consult. Afhankelijk van de jouw huidvraag of -vragen, wordt dit ingepland bij een van onze huidtherapeuten of allround huidspecialisten. Tijdens dit consult wordt een Observ huidscan gemaakt. Met dit geavanceerde apparaat worden met diverse vormen van licht als het ware ‘in’ de huid gekeken en worden foto’s gemaakt. Relevante huidfuncties worden gemeten. 

Tijdens dit consult krijg je inzicht in je huid en de nodige adviezen hoe je jouw huid zo stralend en gezond mogelijk maakt en behoudt. 

Als je ook voor een aansluitende kennismakingsbehandeling hebt gekozen, wordt in overleg met de huidspecialist de inhoud van de eerste behandeling bepaald. Deze behandeling kan elke (combinatie)behandeling uit ons behandelaanbod zijn.

Ná jouw eerste kennismakingsbehandeling krijg je een persoonlijk advies voor vervolgbehandeling en het zelf in een topconditie brengen van jouw huid.

Na de kennismaking wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dat kan voor een min of meer regelmatige behandeling zijn. Maar ook voor een intensiever traject. Je krijgt het advies 

Natuurlijk houdt de huidspecialist rekening met jouw persoonlijke wensen en budget. Zónder daarbij het gewenste resultaat uit het oog te verliezen! Als wij iets niet kunnen bereiken, zullen wij je dat eerlijk zeggen of doorverwijzen.

Wij werken eveneens met het complete concept van QMS Medicosmetics. Dit is heel geschikt voor jou wanneer je weinig tijd hebt of zin in behandelingen. En thuis meer tijd en aandacht aan je huid kunt en wilt besteden. Uiteraard maken wij samen met jou de keuze welk concept het beste bij je wensen en lifestyle past!

Je hebt niets te verliezen... Jouw huid wel! Waarom zou je nog wachten?

We willen allemaal oud worden, bijna niemand wil oud zíj́n. De tijd is vijand voor iedere huid. Een huid die ouder wordt, is dunner en kwetsbaarder. Zonschade is een voortschrijdend onderhuids proces. Lijntjes worden in de loop der tijd rimpels. Pigmentvlekjes worden niet kleiner maar groter. En het worden er in de loop der tijd vaak meer. Chronisch verwijde haarvaatjes, de naam ‘chronisch’ zegt het al, verdwijnen niet vanzelf. Juist door zowel van buitenaf als van binnenuit op deze factoren in te spelen, kan je huid weer teruggaan in de tijd!

Maak kennis met onze andere, integrale behandelwijze, die waarschijnlijk in niets lijkt op wat je al kent van de reguliere schoonheidsspecialist. En… als je daar tevreden over was geweest, was je waarschijnlijk niet zo ver gekomen met het lezen van deze pagina 😉

Geef jouw huid een kans (weer) gezonder, mooier en jonger te worden! Een Observ huidscan en een resultaatgerichte behandeling met persoonlijk advies boek je tijdelijk en eenmalig voor maar € 99,- in plaats van € 125,-!

Helemaal huid - huidverjoning