Natuurlijke huidverjonging

Elke dag jonger worden in plaats van ouder?

Doel van natuurlijke huidverjonging

Je hebt een doel: je huid een aantal jaren terugzetten in de tijd. Zónder dat daar fillers of een plastisch chirurg aan te pas komen. Je die passen bij uw huidconditie en wensen. Afhankelijk van jouw beschikbare tijd en budget, kunnen we daarbij een keuze maken uit een scala aan mogelijkheden die het totaalconcept van Pascaud biedt:

Helemaal huid - huidverjoning
Venus Freeze De natuurlijke wijze om rimpels te verminderen
Peelings In diverse sterktes, krachtige middelen tegen zonschade, pigmentvlekken en om de huidstructuur zichtbaar te verbeteren;
Mesotherapie Met miniprikjes wordt jouw levende huidlaag van nodige huideigen stoffen voorzien, die het in de loop der jaren steeds minder aanwezig zijn. Dit zorgt voor een betere spankracht van de huid, een mooiere huidstructuur, minder lijntjes én een frissere gelaatskleur;
Ons paradepaardje: Venus Freeze Dé oplossing bij alle tekenen van huidveroudering. Kan voor het gezicht en het hele lichaam worden ingezet. Ook effectief bij de bestrijding van celullite. Uiteraard als één van de eersten in Nederland bij Helemaal Huid
Microneedling met Dermapen Huidverjonging op basis van collageen inductie met de nieuwste, appgestuurde Dermpen IV. Meer resultaat met een snellere en comfortabelere behandeling
Harmony Erbium Yag laser Ablatieve laser, die gefractioneerd (ten dele) én gecontroleerd de bovenste huidlaag verdampt om een egalere huid te krijgen
Couperose- en vaatlaser en IPL op 540 nm Heft zichtbare vaatjes en diffuse roodheid op
Nd:Yag laser Om pigmentvlekken te verwijderen op gezicht, hals en handruggen

Over de resultaten die je mag verwachten

Onze speciale behandelingen kunnen een zichtbare, significante verjonging van de huid gegeven. Minder plekjes en vlekjes, gladder, steviger, minder rimpels en gelift. Resultaten die jij ook met onze unieke combinatiebehandelingen kunt behalen!

Veel van onze cliënten zijn zo tevreden over deze behandelingen, dat ze deze blijven ondergaan voor onderhouden van hun huid. Zij blijven hier voor terugkeren.

Voor het lichaam geldt: centimeterverlies én verlies van vetcellen op plaatsen waar dit normaal gesproken moeilijk of niet mogelijk is. Ook cellulite kan worden aangepakt met een totaalbehandeling.

Hoe werkt ons behandelconcept precies?

Als je voor het eerst bij ons komt krijg je ene uitgebreid consult. Afhankelijk van de jouw huid problem kan dit ook met onze HBO-gediplomeerde huidtherapeut zijn. Hierna krijg je de Observ huidscan met dit geavanceerde apparaat meet de huidspecialist allerlei huidfuncties en maakt foto's van de huidige huidconditie. Daarna wordt in overleg met jou de inhoud van de eerste behandeling bepaald. Deze behandeling kan elke (combinatie)behandeling uit ons behandelaanbod zijn.

Ná jouw eerste kennismakingsbehandeling krijg je een persoonlijk advies voor vervolgbehandeling en het zelf in een topconditie brengen van jouw huid.

Na de kennismaking wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Voor een regelmatige behandeling of juist een intensiever traject. Er is veel mogelijk.

Natuurlijk houdt de huidspecialist rekening met jouw persoonlijke wensen en, niet onbelangrijk, budget. Zónder daarbij het gewenste resultaat uit het oog te verliezen! Jouw tevredenheid gaat voor alles. Als wij iets niet kunnen bereiken, zullen wij je dat eerlijk zeggen of doorverwijzen.

LR Helemaal Huid-2740-min

In de vestiging Soest wordt eveneens gewerkt met het complete concept van !QMS Medicosmetics. Heel geschikt voor jou wanneer je weinig tijd hebt voor behandelingen. En thuis meer tijd en aandacht aan je huid kunt en wilt besteden. Uiteraard maken wij samen met jou de keuze welk concept het beste bij je wensen en lifestyle past!

Je hebt niets te verliezen... Jouw huid wel! Waarom zou je nog wachten?

De tijd is vijand voor iedere huid. Een huid die ouder wordt, is dunner en kwetsbaarder. Zonschade is een voortschrijdend onderhuids proces. Lijntjes worden in de loop der tijd rimpels.

Maak kennis met een andere manier van behandelen, die in niets lijkt op wat je al kent. Als je daar tevreden over bent, was je waarschijnlijk niet zo ver gekomen met het lezen van onze site 😉

Geef jouw huid een kans (weer) mooier, gezonder en jonger te worden! Een Observ huidscan en een resultaatgerichte behandeling met persoonlijk advies boek je tijdelijk en eenmalig voor maar € 97,- in plaats van € 124,-!

LR Helemaal Huid-2860-min
1