SkinCeuticals is ontworpen door een groep vooraanstaande Amerikaanse dermatologen. Dit merk start met een dermatoloog die gefascineerd raakte door de werking van citroenzuur wanneer zijn vrouw appeltaart bakte. Want de stukjes appel bleven er urenlang fris en vers uitzien nadat ze waren gesnipperd en besprenkeld met citroensap.

Uit gedegen wetenschappelijke research blijkt dat de huid uitstekend beschermd kan worden tegen alle vormen van straling (UV, infrarood) en negatieve milieu-invloeden. Hieruit ontstaat de peiler van de cosmeceuticals van SkinCeuticals: de superieure antioxidanten.

Cosmeceuticals zijn cosmetische producten met een bijzonder krachtige werking in werkzame concentraties. SkinCeuticals onderscheidt zich doordat de werkzame ingrediënten die worden toegepast in de producten, voldoende wetenschappelijk zijn onderbouwd. Dus bewezen werkzaam. Daarnaast doet SkinCeuticals geen concessies aan de kwaliteit van de ingrediënten, noch aan het percentage dat in een product nodig is om daadwerkelijk werkzaam te kunnen zijn. Voor huidproblemen zoals pigmentvlekken, acne, een overgevoelige huid of rosacea heeft SkinCeuticals pasklare oplossingen.

SkinCeuticals is een hoogwaardig en innovatief merk en lanceert regelmatig nieuwe en soms zelfs revolutionaire producten. SkinCeuticals kenmerkt zich in het gebruik door ‘multi layering’ oftewel het ‘stapelen’ van verschillende producten. Deze krachtige producten vragen om een deskundig en persoonlijk advies door de huidtherapeut.

Wil je voorafgaand aan een bestelling een persoonlijk advies? Wij plannen graag een vrijblijvend videoconsult met je in via een beveiligde verbinding. Een consult is aan te vragen via WhatsApp 06 27001865 of in te plannen via de online agenda.

                                                       

1