Volumeboost en huidherstel

Curabitur nunc erat, eleifend eu ultricies et, varius facilisis massa. Donec id ante nec odio gravida euismod. Suspendisse a lorem in felis volutpat malesuada.

Wat gebeurt er met je huid als je ouder wordt? Je verliest volume door vermindering van vetdepôts in je gezicht, door het slinken van botstructuren en de vermindering van de hoeveelheid collageen in je huid. Collageenaanmaak neemt al af vanaf ongeveer 27 jaar met gemiddeld 2% per jaar. Hierdoor neemt ook het vermogen van je huid om vocht vast te houden in je huid af. Vanaf de pre menopauze versnelt dit proces, na de laatste menstruatie is er nog circa 10% van de oorspronkelijke vermogen over om collageen aan te maken, voornamelijk door vet op het lichaam. Is het je toevallig opgevallen dat mannen trager verouderen dan vrouwen? Hun betere huiddoorbloeding, dagelijkse scheerbeurt en letterlijk dikkere huid helpt hen daarbij.

Een heel belangrijke factor die vaak wordt vergeten, is het hormoon oestrogeen. De kracht hiervan moet je niet onderschatten: onder invloed van oestrogeen kan je lichaam nl. nieuw en kwalitatief goed collageen aanmaken.

Stimuleren van de huid, ook als deze ouder wordt, moet daarom met beleid gebeuren. Immers: stimuleren zonder dat er voldoende bouwstoffen (onderhuids) aanwezig zijn, gaat nooit leiden tot een optimaal resultaat. Vergelijk het maar met het zaaien van een plant: als je de aarde niet bewerkt, bemest en bevochtigt, zal er nooit een gezonde en sterke plant uit groeien.

Invasieve methodes zijn lang niet altijd nodig om tot prachtige zichtbare resultaten te komen. Wij hebben een combinatie van krachtige therapie, producten van buitenaf en voedingssuppletie van binnen die je huid een enorme (volume)boost geven! Zonder downtime! Dat je huid na afloop van een programma daarnaast beter doorbloed is en beter gehydrateerd, is een extra. Dat zal ervoor zorgen dat je het resultaat langer kan vasthouden.

Hiervoor zetten wij de volgende therapieën in:

  • Radiofrequente energie in combinatie met elektromagnetische pulsen
  • LED-therapie
  • Zuurstoftherapie
  • Voedingssuppletie
  • Ondersteunende en beschermende producten

De huidspecialist achterhaalt in een adviesgesprek jouw wensen en maakt een scan van jouw huidconditie. Aan de hand daarvan wordt bepaald binnen welk programma jij het beste past.

Alle programma’s zijn inclusief:

  • producten ter ondersteuning en voor thuisgebruik;
  • voedingssuppletie;
  • regelmatige therapie in de kliniek
  • coaching via e-mail, Messenger en WhatsApp

Volume en huidherstel

Small programma (3 maanden)

(voor één huidgebied, bijvoorbeeld hals of oogzone)

Volume en huidherstel

Medium programma (3 maanden)

(voor gezicht)

Volume en huidherstel

VIP programma (6 maanden)

Huidherstel Intensive

Heb je jouw huid enigszins verwaarloosd en heb je een combinatie van