Cellics – Werkt niet op, maar ín de huid!

Veilige voedingssuppletie

Cellics staat voor Nederlandse, innovatieve voedingssuppletie. Deze is ontstaan vanuit de praktijk en primair gericht op je huid. De lijn is compact en bestaat uit hoogwaardige voedingssuppletie. De cocktails van huidvitaminen, mineralen en andere natuurlijke, organische ingrediënten beschermen en herstellen de huid. Door goed opneembaar collageen wordt de huid opgebouwd. Deze ingrediënten zijn stuk voor stuk zowel klinisch als wetenschappelijk onderbouwd.

Niet alleen voor je huid, maar voor het hele lichaam

Met de huid wordt niet alleen de huid van het gelaat en hals bedoeld, maar ook de huid van de rest van het lichaam. En niet te vergeten de binnenbekleding van veel organen: die bestaat namelijk ook uit huid. Verder zorgen de producten van Cellics ervoor dat je geen enkele essentiële voedingsstof tekort komt. Je weerstand wordt verhoogd, je gaat jezelf fitter voelen. Kortom: je komt letterlijk beter in je vel te zitten!

Het prettige van deze hoogwaardige voedingssuppletie is dat het zo gemakkelijk in gebruik is. Vergeet de rij potten met pillen en capsules. Het Cell Elixer bijvoorbeeld is een poeder, dat gemakkelijk te mengen is met water of een smoothie. En uniek: zelfs de in vet oplosbare vitamine D is in dit poeder verwerkt. De veiligheid van Cellics voedingssuppletie is gewaarborgd: het wordt geproduceerd in Nederland. Dit in tegenstelling tot vele (ook bekende) producenten waarbij de herkomst van ingrediënten niet altijd transparant is.

Waarom Cellics?
Voor veel van onze behandelingen met apparatuur, bijvoorbeeld de Venus Freeze en Venus Viva, doen we een beroep op het zelfherstellend vermogen van de huid. Vergelijk het met een aannemer die je huis gaat verbouwen: als er bakstenen op de bouwplaats aanwezig zijn maar het cement ontbreekt, dan is het metselen van een stevige muur niet mogelijk.

Meetbare resultaten
Bij kuurbehandelingen doen wij daarom standaard vooraf een collageenscan. Hiermee neem je letterlijk een kijkje ín je eigen huid. De huidtherapeut maakt inzichtelijk wat de resultaten betekenen en geeft je een persoonlijk advies.

Hierbij maken we meetbaar en inzichtelijk hoe het gesteld is met de activiteit in je huid en de huidbarrière. Ook kunnen we beter voorspellen of je daadwerkelijk zichtbare en meetbare resultaten kunt behalen met een kuurbehandeling.

Maar ook zonder behandelingen is met Cellics en een uitgekiende huidverzorging zichtbare huidverbetering en huidverjonging  binnen enkele maanden goed mogelijk.