Microneedling in Amsterdam gezocht?

Ben jij op zoek naar een kliniek voor microneedling in Amsterdam? Dan zit je goed bij Helemaal Huid. Wij zijn sinds 1996 actief in de huidzorg. Onze visie is om een stralende en gezonde huid te bereiken met wetenschappelijk onderbouwde methoden. Hiervoor gebruiken wij ook technieken en ingrediënten die wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Waarom Helemaal Huid?

Bij ons zit je op de juiste plek voor microneedling en andere huidverbetering. Een eigentijdse huidkliniek met de allerbeste producten en bewezen lasers en apparatuur. Bij ons krijg je:

 • Premium service en expertise;
 • Gebruik van de beste apparatuur mogeljk;
 • Zowel huidspecialist als huidtherapeut;
 • Voor alle issues is een oplossing.

Wat is microneedling?

Microneedling is een techniek waarbij minuscule gaatjes in de huid worden gemaakt. Dit gaat met behulp van een vibrerende pen die gestuurd wordt door een computer. In principe worden de huidcellen met de naaldjes in de pen uit elkaar geduwd. Daardoor worden cellen in de diepere huidlagen getriggerd om groeifactoren aan te maken.

Het doel van deze techniek is het herstel van de huid. Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine bevorderd. Door deze techniek wordt de huid steviger en kan de huid meer volume krijgen.

Waarom microneedling in Amsterdam?

Microneedling kan ingezet worden bij verschillende problemen met de huid:

 • Acne littekens;
 • Huidverkleuringen door acne;
 • Rest acne;
 • Littekens en striae;
 • Grove poriestructuur;
 • Huidveroudering;
 • Pigmentstoornissen;
 • Rosacea.

Het is bij microneedling belangrijk dat het door een deskundige gedaan wordt. Indien het in deskundige handen is, kan deze techniek toegepast worden bij alle huidsoorten en huidskleuren. Bij ons weet je zeker dat het uitgevoerd wordt door een deskundige. Je kunt dus altijd bij ons terecht voor microneedling.

Resultaten na microneedling

Bij deze behandeltechniek zie je niet direct verschil. Het duurt ongeveer drie tot vier weken. Na deze tijd kun je een egalere huid tint verwachten. Hierdoor ziet de huid er frisser en gezonder uit. Na zes tot acht weken krijg je de verbetering van de huidstructuur te zien. Dus minder littekens en een gladdere huid.

De effecten van microneedling zal nog maandenlang doorwerken. Dit komt doordat de aanmaak van bindweefsel een geleidelijk proces is. Dit proces speelt zich onderhuids. Wij hebben geleerd dat dat er gemiddeld vier tot zes behandelingen nodig zijn om maximaal resultaat te behalen.

“Voor de de behandelingen maakt Helemaal Huid gebruik van de nieuwste en beste apparatuur.”

Vergoeding door de verzekeraar

Het verschilt of jouw zorgverzekeraar de behandeling zal vergoeden. Wij raden je altijd aan om jouw polisvoorwaarden hier goed op na te kijken. In sommige gevallen heb je een verwijzing van de huisarts nodig. Helemaal Huid is in ieder geval gecontracteerd door alle zorgverzekeraars.

Gratis en vrijblijvend eerste consult

Als je geïnteresseerd bent in microneedling bij onze kliniek in Amsterdam, kun je gelijk een afspraak maken. Wij beginnen altijd met een eerste gratis en vrijblijvend consult. Hierbij kun je al jouw vragen, wensen en verwachtingen bespreken met een van onze huidspecialisten. Na deze screening en beoordeling krijg je een persoonlijk behandeladvies.

Naast dit persoonlijk behandeladvies krijg je ook een persoonlijk afgestemd behandelplan met een bijbehorende prijsopgave. Zodra alles voor jou duidelijk is, kan de eerste behandeling worden ingepland.

“Vraag een vrijblijvend huidconsult aan en krijg antwoord op de vraag hoe we jou kunnen helpen.”

Maak nu een afspraak

Ben je geïnteresseerd in de techniek van microneedling en wil je een gratis en vrijblijvend eerste consult? Dan kun je direct een afspraak maken via de button boven in deze pagina. Indien je nog vragen hebt kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 020 737 14 23.

Premium service

Bel nu voor meer informatie: 020 737 14 23