Huidtherapeut in Amsterdam

Als huidtherapeut in Amsterdam biedt Helemaal Huid diverse behandelingen aan. Onze huidtherapeuten behandelen allerlei verschillende huidproblemen. Van ontharing en huidverjonging tot gezichtsbehandelingen en huidtherapie bij een probleemhuid. Zo heeft cosmetisch expert Janine van Rossum voor elke issue een oplossing.

Een gezonde huid is een weerspiegeling van je gezondheid en tevens een visitekaartje. Want een stralende huid zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. Door middel van wetenschappelijk bewezen behandeltechnieken en apparatuur behandelen wij de meest uiteenlopende huidwensen. Dus vraag gerust een vrijblijvend huidconsult van een kwartier aan en ontvang antwoorden op jouw vraag.

Deskundige en ervaren huidtherapeut in Amsterdam

 • Premium service: behandelingen door een therapeut met expertise;
 • Meer dan 20 jaar ervaring met de behandeling van diverse huidproblemen;
 • Locaties in Amsterdam en Soest;
 • Goed bereikbaar met OV en voldoende parkeergelegenheid;
 • Gepaste luxe: behandeling op een comfortabele en verwarmde behandelbank, met lekker zachte handdoeken;
 • Ook gespecialiseerde huidtherapie: voor alle issues een oplossing;
 • Bewezen behandelmethodes, voor het beste resultaat;
 • De juiste laser bij een bepaalde indicatie door toepassing van IPL- en laser apparatuur;

Huidtherapeuten die duurzaam ontharen

Ontharing of epileren is een behandeling voor mensen die zich niet prettig voelen bij overbeharing. Door middel van een intensief behandeltraject wordt snel resultaat geleverd. Hierdoor wordt schaamte en discomfort geminimaliseerd. We willen wel eerlijk zijn: volledig haarvrij worden is niet mogelijk.

Wel zorgen we als huidtherapeut voor duurzaam resultaat. Zo behalen we een haarreductie van 75% tot wel 90%. Hiervoor maken we gebruik van laserontharen. Deze methode is effectiever dan behandelingen met IPL en elektrisch epileren. Daartoe hebben we state-of-the-art apparatuur in huis, de Soprano Ice en Platinum laser. Deze apparatuur maakt de behandeling vrijwel pijnloos.

“Voor de huidtherapeutische behandelingen maakt Helemaal Huid gebruik van de allernieuwste en allerbeste apparatuur.”

Naar een huidtherapeut voor huidverjonging

Met de jaren wordt de huid er bij de meeste mensen niet beter op. Huidtherapie zal er dan ook niet voor zorgen dat je als 50-jarige opeens weer de huid van een 25-jarige hebt. Wel bieden wij als huidtherapeut behandelingen aan die voor een stralende en gezonde uitstraling zorgen. Onze huidtherapeuten maken liever geen gebruik van injectables. Het behandelconcept voor huidverjonging bestaat daarom uit meer natuurlijke methoden.

Ook micro needling behoort tot de mogelijkheden. Bij deze vorm van huidtherapie worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt met een zogenaamde Dermapen. De behandeling wordt succesvol ingezet bij onder meer:

 • Verwijderen van acne
 • Verwijderen van littekens
 • Striae
 • Rimpels
 • Lijntjes
 • Pigmentstoornissen
 • en rosacea

Gezichtsbehandeling, bindweefselmassage & peeling

Een gezichtsbehandeling, facial of peeling is een resultaatgerichte behandeling voor een verbetering van huidproblemen. Denk hierbij aan behandelingen als bindweefselmassage, microdermabrasie of manuele lymfedrainage.

Huidkliniek Helemaal Huid maakt enkel gebruik van producten en apparatuur die zichzelf bewezen hebben. Zo maken wij gebruik van vooraanstaande merken als !CMS Medicosmetics, SkinCeuticals en Cellics. Door middel van een huidscan kunnen wij kijken bij welke behandeling jij persoonlijk baat hebt. Neem gerust contact op om een afspraak te maken of meer informatie over de mogelijkheden aan te vragen.

“Vraag een vrijblijvend huidconsult van een kwartier aan en krijg antwoord op jouw huidproblemen.”

Huidtherapie voor een probleemhuid, zoals acne

Onze huidtherapeut in Amsterdam is gespecialiseerd in de behandeling van acne, steelwratjes, eczeem of rosaceahuid, couperose en ontsierende vaatjes of bloedblaasjes. Het verwijderen van acne en andere huidproblemen kan je huid een stuk mooier maken.

Acnetherapie zal acne meestal niet helemaal kunnen laten verdwijnen. Dit geldt ook voor andere problemen. Wel kan huidtherapie ervoor zorgen dat het probleem draaglijker en minder zichtbaar is. Verder kan de behandeling ervoor zorgen dat nieuwe uitbraken of beschadigingen voorkomen worden.

Maak een afspraak bij onze huidkliniek in Amsterdam

Vraag gerust een vrijblijvend huidconsult van 15 minuten aan, of kies voor een huidtherapeutisch consult van 1 uur. Dit consult is inclusief een huidscan van zowel de buiten- als binnenkant van je huid.

Bel voor meer informatie

Neem voor meer informatie over onze behandelingen of het maken van een afspraak gerust contact met ons op. Onze therapeut in Amsterdam is telefonisch bereikbaar via 020 737 14 23. Daarnaast kun je ons een bericht per e-mail of het contactformulier sturen.

Premium service

Bel nu voor meer informatie: 020 737 14 23