Laser ontharen in Utrecht

Interesse in laser ontharen in Utrecht? Kom dan naar laserkliniek Helemaal Huid in Bilthoven. De huidtherapeuten van Helemaal Huid zijn experts op het gebied van definitieve ontharing en zorgen voor een rustig verlopende laserontharing. Ben je benieuwd naar onze technieken en/of zou je graag een gratis consult aan willen vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop en maak een afspraak.

Medisch en Cosmetisch expert

Eigenaresse Janine heeft meer dan 20 jaar ervaring als huid- en lasertherapeut.

Effectief en pijnloos

De laserbehandelingen voor definitief ontharen zijn niet gevaarlijk en erg effectief. Ook voel je er nauwelijks iets van.

Uitstekende reviews

Helemaal Huid heeft uitstekende reviews. Zelf ervaren hoe de behandeling is? Vraag een gratis en vrijblijvend consult aan.

Kliniek in Bilthoven

Goed te bereiken vanaf Amersfoort met het OV en de locatie heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Laser ontharen: nooit meer ongewenste haargroei

Epileren, scheren, waxen, harsen: het is een vervelend terugkomend klusje waar je niet altijd evenveel zin in hebt. Wil je voor eens en altijd korte metten maken met ongewenste haargroei? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een definitieve ontharing behandeling in Utrecht en omgeving. Met een beetje geduld en de juiste behandeling kan je van je ongewenste haargroei af komen.

Bij ons is permanente haarreductie mogelijk tot maar liefst 90%! Hierbij speelt de keuze voor de juiste methode, tijd, geld en geduld een grote rol. Onze experts weten precies wat ze moeten doen om zo veel mogelijk haarreductie mogelijk te maken.

Wat kan je verwachten?

  • Goede behandelingen: wij hebben al meer dan 20 jaar ontharingservaring en zijn expert op het gebied van laserontharing en permanent ontharen. Als wij jouw haren niet kunnen bestrijden, kan niemand het!
  • De beste oplossing: dankzij onze expertise bieden we voor iedere huid- en haarkleur de best passende, meest effectieve en veiligste oplossing.
  • Specialisten: al onze medewerkers zijn specialist op het gebied van permanent ontharen. Wij zijn geregistreerd bij zowel ANBOS, NVH en het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast zijn we gecontracteerd voor ontharing in het gelaat door alle zorgverzekeraars en het VUmc. Daardoor is een vergoeding van de behandeling vaak mogelijk.
LR Helemaal Huid-2692

De meest innovatieve en effectieve laserbehandelingen

Als je opzoek bent naar definitief laser ontharen in Utrecht, kunnen wij je de meest innovatieve en effectieve laserbehandeling bieden. Je kan verschillende behandelingen ondergaan. De beste optie is de Quanta Thunder MT laser.

Tijdens deze behandelingen maken we gebruik van laserlicht van één golflengte of een mix van meerdere golflengtes. Dat zijn Alexandriet- en Nd:YAG laserlicht. De Quanta Thunder MT is de krachtigste ontharingslaser ter wereld. Hierdoor kunnen zowel dikke als heel dunne haren worden verwijderd. Zowel oppervlakkige als diepgelegen haren en stamcellen kunnen veilig en effectief behandeld worden. Op elke kleur huid.

Verschillende laserbehandelingen in Utrecht

Naast de Quanta Thunder MT laser, bieden wij ook andere mogelijkheden aan:

  • Elektrisch ontharen (Blendmethode en ‘snelle’ Thermolyse)

Onze laserbehandelingen kan je niet alleen krijgen in onze kliniek in Bilthoven Utrecht, maar ook in Amsterdam en Amersfoort.

LR Helemaal Huid-2923

Veelgestelde vragen over laser ontharen

Waarom kiezen voor laser ontharen in Utrecht?

Laser ontharen in Utrecht biedt uitkomst voor hen die graag afscheid nemen van epileren, scheren, waxen en harsen. Het is immers een terugkerend klusje waar je niet altijd evenveel zin in hebt. Door te kiezen voor laser ontharen, maak je korte metten met ongewenste haargroei. Maak een afspraak voor een behandeling!

Welke laserbehandelingen bieden jullie aan?

Wij bieden de meest innovatieve en effectieve behandelingen, waarbij we gebruik maken van speciale lasers. Je hebt de keuze uit een aantal behandelingen. Zo kun je kiezen voor ontharen met gebruik van de Soprano Ice Laser of voor de Soprano Platinum laser. Ook de MedArt diodelaser en elektrisch ontharen behoren tot de mogelijkheden. Maak een afspraak voor een behandeling of neem contact op voor meer informatie.

Wat kost een laserbehandeling?

De kosten van laser ontharen in Utrecht zijn afhankelijk van de behandeling die je kiest. In sommige gevallen vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling. Informeer dus altijd of je recht hebt op een vergoeding van de zorgverzekeringsmaatschappij. We helpen je ook graag met uitzoeken of je recht hebt op een vergoeding. Neem gerust contact op door te bellen naar 035-523 34 20 of naar 020-737 14 23.

Waarom kiezen voor laser ontharen bij Helemaal Huid?

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in definitief ontharen en zorgen voor een behandeling die rustig verloopt. Wist je bovendien dat de permanente haarreductie bij ons mogelijk is tot maar liefst 90%? Onze huidtherapeuten weten als de beste hoe ze zo veel mogelijk haarreductie realiseren. Maar ook hoe ze er middels huidtherapie in Utrecht voor zorgen dat je huid altijd straalt. Maak een afspraak!

Kosten en vergoeding

Ben je een vrouw en opzoek naar een laserbehandeling voor haren in je gezicht in Utrecht? Dan is de kans groot dat je in aanmerking komt voor een vergoeding via je zorgverzekeraar. Als je het niet zeker weet, willen wij je graag helpen uit te zoeken of je met jouw behandeling recht hebt op vergoeding. Ben je benieuwd naar de kosten voor laserontharing in Utrecht? Bekijk dan hieronder onze tarievenlijst of neem contact met ons op.

Laserontharen Quanta Thunder tarieven

Behandeling: Tijd: Prijs:
Laserontharen Quanta Thunder MT bovenlip 00:15 € 70,-
Laserontharen Quanta Thunder MT bovenlip en kin 00:30 € 135,-
Laserontharen Quanta Thunder MT kin 00:15 € 87,-
Laserontharen Quanta Thunder MT gezicht geheel 00:45 € 170,-
Laserontharen Quanta Thunder MT onder- of bovenbenen 00:45 € 209,-
Laserontharen Quanta Thunder MT oksels 00:15 € 97,-
Laserontharen Quanta Thunder MT MAN - bovenrug en schouders 00:30 € 209,-
Laserontharen Quanta Thunder MT MAN - gehele rug en schouders 01:00 € 259,-
Laserontharen Quanta Thunder MT onderarmen 00:30 € 127,-
Laserontharen Quanta Thunder MT bikinilijn small 00:30 € 107,-
Laserontharen Quanta Thunder MT bikinilijn medium 00:30 € 127,-
Laserontharen Quanta Thunder MT bikinilijn large 00:45 € 137,-
Laserontharen Quanta Thunder MT bikinilijn small (6 behandelingen) 0:30 € 547,-
Laserontharen Quanta Thunder MT bikinilijn medium (6 behandelingen) 0:30 € 647,-
Laserontharen Quanta Thunder MT bikinilijn large (6 behandelingen) 0:45 € 747,-
Laserontharen Quanta Thunder MT oksels (6 behandelingen) 0:15 € 397,-
Laserontharen Quanta Thunder MT onderbenen inclusief knie (6 behandelingen) 0:45 € 1.097,-
Laserontharen Quanta Thunder MT rug inclusief nek en schouders (6 behandelingen) 0:45 € 1.247,-

Ervaringen van onze klanten

Anne-Aafke Sol
Anne-Aafke Sol
10:22 29 Sep 21
Fantastische ervaring bij Helemaal Huid. Wat een vakvrouw is Janine. Niet alleen kennis van zaken maar ook oprecht... betrokken. Ze gaat tot het uiterste om haar cliënt verder te helpen.Ook uitdagende cases weet zij effectief aan te pakken. Ik kan haar en Helemaal Huid van harte aanbevelen.lees verder
- Erwin -
- Erwin -
11:03 23 Dec 20
Tijdens fietsen vaak last van ontstoken haarzakjes. Twee eerdere pogingen elders leverden niet het gewenste resultaat.... Janine werk zeer professioneel en is duidelijk over wat je kunt verwachten. Je moet wel even 'met de billen bloot', maar het is het helemaal waard. Al ruim een half jaar totaal geen last meer. Had ik jaren eerder moeten doen!lees verder
Elske van Doornum
Elske van Doornum
13:17 18 Dec 20
Ik ben heel erg blij met de behandelingen en adviezen die ik krijg.Een paar maanden geleden kreeg ik de diagnose MS en... zou medicijnen krijgen om de ziekte af te remmen. Janine kwam uit zichzelf met advies over hoe om te gaan met bijwerkingen op mijn huid (die waren er!). Ik was verrast en geraakt door dit proactieve meedenken (de diagnose is op zichzelf al rot genoeg), echt superfijn!!!lees verder
Britt Visser
Britt Visser
05:42 14 Jul 20
Ondanks de gekke corona tijd en het feit dat de kliniek veel afspraken moet inhalen, wordt er voor mij toch steeds een... gaatje in de agenda geschoten zodat mijn manuele lymfedrainage behandeling door kan gaan. Want ik had het plotseling heel hard nodig ivm onverwachte operaties. Naast deze flexibiliteit voel je dat Janine heel goed weet waar ze het over heeft op gebied van lichaam en huid. Het voelt hier veilig en de resultaten zijn gelijk zichtbaar en voelbaar bij mij.lees verder
Carella Hommes
Carella Hommes
13:57 24 Jun 20
Een leuke aanbieding is nooit weg, dacht ik, en stapte Helemaal Huid binnen voor een gratis advies van Janine. Fijn,... en voorlopig genoeg.De kosten, hè... Toch opnieuw, met dochters, naar een leuke aanbieding voor €25. Nu met huidscan, een informatief verhaal over SkinCeuticals en proefmonstertjes die inderdaad deden wat Janine en team hadden verteld. Ik kocht al jaren een keur aan verschillende smeerseltjes, maar bleef een door zes jaar tropenzon beschadigde huid houden.De doorslag om Venus Viva behandelingen te boeken was de aanbeveling door mijn huisarts, die het volste vertrouwen heeft in Janine, en daarnaast mijn besluit om niet af te wachten of de zonschade zich verder zou ontwikkelen en er dan pas iets aan te doen. Ook had ik gelukkig een vol spaarpotje. Met huidscans liet Janine me zien waar de zonschade zat en hoe die eruit zou gaan zien mettertijd. Drie zorgvuldige en gezellige behandelingen later was mijn huid zoveel beter dat ik alle door haar aanbevolen producten kocht voor de verdere verzorging. Zelfs de lotion – waarom?! – maar die blijkt al even fantastisch als de rest. Ik blijf verbaasd dat twee of drie druppeltjes uit een pipet zoveel doen voor mijn huid. Op jaarbasis is het totale bedrag ongeveer hetzelfde aan wat ik vroeger uitgaf, en de bonus is dat mijn huid en ik er elke dag blij mee zijn.Helemaal Huid zet echt in op huidverbetering en maakt dat Helemaal Waar.  Vandaar dat ik dit enthousiaste team graag van harte aanbeveel.lees verder
Erna de Leeuw
Erna de Leeuw
19:27 14 Mar 20
Janine is een heel gedreven en kundig huidtherapeut. Ik kom bij haar voor oedeembehandelingen. Van tevoren had ik er... geen hoge verwachtingen van maar het helpt mij enorm goed. Ik voel me erg op mijn gemak in de praktijk en bij haar benadering. Een absolute aanrader.lees verder
C Lek
C Lek
19:02 06 Mar 20
Duidelijke uitleg wat er gedaan wordt voor en tijdens de behandeling. Goede nazorg instructies/advies. . Fijn dar ze... ook buiten openingstijden bereikbaar zijn. Erg klantvriendelijk en mijn huid is super verbeterd (couperose)lees verder
Marije Hoogenboezem
Marije Hoogenboezem
14:57 27 Jun 19
Ik heb een QMS behandeling gedaan. Het was een heerlijke treatment met mooie producten. De Schoonheidsspecialiste was... ervaren en kundig. Mijn huid zag er direct beter en stralend uit. Ze hebben een eigen parkeerplaats voor bezoekers. Ik kan deze salon aanraden!lees verder
Manda-Marieke Schuurer
Manda-Marieke Schuurer
17:30 04 Jun 19
Deskundig, vriendelijk personeel en state-of-art behandelmethoden.Fijn adres in Soest!
Sakina Elnesla
Sakina Elnesla
12:35 30 May 18
Goede service en vriendelijk personeel! Mijn vriendin en ik zijn hierover heel tevreden.
Rijk van Rossum
Rijk van Rossum
13:34 22 Jan 18
Het is altijd een klein feestje om naar Helemaal Huid in Soest te gaan. Hier werken huiddeskundigen die precies weten... wat jouw huid nodig heeft. En alles gebeurt in samenspraak met de klant. Zo fijn! Ik ben er trots op dat mijn huid weer zo straalt.lees verder
Anne Stoffers
Anne Stoffers
18:34 30 Oct 17
Helemaal huid is een super salon! kom hier al een aantal jaar. kwaliteit staat voorop en dat laten ze goed merken ook!... Ze zijn zeker een aanrader en ik ga niet meer weg hier.lees verder
Jolanda van der Ploeg
Jolanda van der Ploeg
22:58 27 Oct 17
Al 25 jaar kom ik bij Janine, de eigenaresse van Helemaal Huid. Fantastische behandelingen krijg ik al die tijd.... Volgens mijn vrienden ben ik sinds die tijd maar 10 jaar ouder geworden. Zo fijn de behandelingen, een genot om te ondergaan. Perfecte service en de dames van Helemaal huid overleggen altijd met je welke behandeling het meest geschikt voor je is. Een geweldige aanrader!!lees verder
Meer beoordelingen
js_loader
Suzanne K
Suzanne K
11:22 20 Sep 21
Absoluut 5 sterren. Wil je dat je huid in goede handen is, ga dan naar Helemaal Huid. Verstand van zaken en goede... adviezen. Open en eerlijk over wat wel en niet werkt. Van verwennerij tot wat ik nodig vind; bij Helemaal Huid kan ik terecht en ben meer dan tevreden. Bedankt!lees verder
Lonneke Hensen verbaten
Lonneke Hensen verbaten
15:01 03 Jul 21
Altijd liefdevol en attent geholpen door Jessica. Soprano Ice laser..heeft mij grotendeels van ongewenst haar bevrijd... en de bindweefsel massage voor het gezicht met Qms.. was ook top Ik kan voorlopig er niet meer heen ben weer aan het sparen..Ik hoop stiekum dat ze ooit echt een Elimineer Cellulite apparaat in huis gaan halen dan wordt ik zeker weer klant Lieve huid therapeuten die service hoog in het vaandel hebben staanlees verder
Simone S
Simone S
14:56 28 Jan 21
Ik kan een gezichtsbehandeling (en huidscan) bij Helemaal Huid, iedereen aanraden! Een fijne, ontspannende sfeer met... persoonlijke benadering. Daarnaast ook prettige en goede producten op natuurlijke basis. Mijn huid ziet er sinds de behandelingen en het gebruik van de juiste producten stukken beter en rustiger uit.lees verder
Natasja Sinkeldam
Natasja Sinkeldam
14:46 16 Jun 20
Ik heb een aantal laserbehandelingen ondergaan bij Helemaal Huid. Ik ben zeer tevreden. De medewerkers zijn zeer... deskundig en vriendelijk. Mij werd duidelijk verteld wat ik kon verwachten en de huidtherapeute nam uitgebreid tijd voor al mijn vragen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, het komt overeen met de aan de voorkant geschetste verwachting.Ik beveel Helemaal Huid dan ook van harte aan!lees verder
Leen Zwier
Leen Zwier
16:26 12 Dec 19
Fijne producten en kundige mensen. Kom hier graag.
Hermione
Hermione
12:41 04 Jul 19
Een heerlijke plek met super mensen, fantastische behandelingen en geweldig resultaat. Mijn huid verwen moment een... aanrader voor iedereen !lees verder
C Sung
C Sung
16:48 03 Jul 19
Vandaag een QMS behandeling van Jessica gekregen. Ze is goed in haar vak en de bindweefselmassage was fantastisch.... Dank voor de fijne behandeling.lees verder
Joan Klaasen
Joan Klaasen
19:29 29 Jun 19
Wat een kennis en kunde in deze salon.Hele fijne producten en erg aardige en deskundige schoonheidsspecialisten. Mijn... huid ziet er weer fantastisch uit!lees verder
Romy Doorn
Romy Doorn
17:10 21 Jun 19
Een hele fijne behandeling gehad. Je voelt echt dat je met passie word behandeld. En dat zie ik in mijn huid terug.
Ba DeWe
Ba DeWe
20:08 20 Jun 19
In 2017 ben ik bij Helemaal Huid terecht gekomen voor acne behandeling. Na vele jaren elders kosten nog moeite te... hebben gespaard zonder langdurig resultaat, ben ik bij Helemaal Huid ontzettend goed geholpen door Janine. Ze heeft veel expertise en hanteert een holistische insteek die er voor heeft gezorgd dat ik na jaren last te hebben gehad van acne daar binnen 4 maanden van af was en dat resultaat houdt aan! Iedereen met huidklachten is bij Helemaal Huid in goede handen!lees verder
J. Kelderman
J. Kelderman
13:17 07 Jun 19
Al jaren mijn favoriete plek voor gezichtsbehandelingen. Ze werken met fijne en vernieuwende producten en hebben kennis... van zaken. Geen vraag is te gek en ze hebben overal antwoord op. Ik geniet altijd nog dagen na van de behandeling en mijn huid ook.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult

Woon je in Utrecht en wil je definitief van je ongewenste haargroei af? Maak dan een afspraak bij ons voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Samen met jou kijken we naar de opties, vervolgens komt onze HBO-gediplomeerde laserexpert met de beste methode. Neem via onderstaande knop contact met ons op, we vertellen graag meer over de mogelijkheden.