Laser ontharen in Utrecht

Interesse in laser ontharen in Utrecht? Kom dan naar laserkliniek Helemaal Huid in Bilthoven. De huidtherapeuten van Helemaal Huid zijn experts op het gebied van definitieve ontharing en zorgen voor een rustig verlopende laserontharing. Ben je benieuwd naar onze technieken en/of zou je graag een gratis consult aan willen vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop en maak een afspraak.

Cosmetisch expert

Eigenaresse Janine heeft meer dan 20 jaar ervaring als huid- en lasertherapeut.

Effectief en pijnloos

De laserbehandelingen voor definitief ontharen zijn niet gevaarlijk en erg effectief. Ook voel je er nauwelijks iets van.

Uitstekende reviews

Helemaal Huid heeft uitstekende reviews. Zelf ervaren hoe de behandeling is? Vraag een gratis en vrijblijvend consult aan.

Kliniek in Soest

Goed te bereiken vanaf Amersfoort met het OV en de locatie heeft voldoende parkeergelegenheid.

Laser ontharen: nooit meer ongewenste haargroei

Epileren, scheren, waxen, harsen: het is een vervelend terugkomend klusje waar je niet altijd evenveel zin in hebt. Wil je voor eens en altijd korte metten maken met ongewenste haargroei? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een definitieve ontharing behandeling in Utrecht en omgeving. Met een beetje geduld en de juiste behandeling kan je van je ongewenste haargroei af komen.

Bij ons is permanente haarreductie mogelijk tot maar liefst 90%! Hierbij speelt de keuze voor de juiste methode, tijd, geld en geduld een grote rol. Onze experts weten precies wat ze moeten doen om zo veel mogelijk haarreductie mogelijk te maken.

Wat kan je verwachten?

  • Goede behandelingen: wij hebben al meer dan 20 jaar ontharingservaring en zijn expert op het gebied van laserontharing en permanent ontharen.
  • De beste oplossing: dankzij onze expertise bieden we voor iedere huid- en haarkleur de best passende, meest effectieve en veiligste oplossing.
  • Weinig pijn: wij maken gebruik van de ‘in motion’ techniek, een techniek waarbij snelle en lange strijkbewegingen worden gemaakt die ervoor zorgen dat het ontharen geen onprettige ervaring wordt.
  • Specialisten: al onze medewerkers zijn specialist op het gebied van permanent ontharen. Wij zijn geregistreerd bij zowel ANBOS, NVH en het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarmaast zijn we gecontracteerd voor ontharing in het gelaat door alle zorgverzekeraars en het VUmc. Daardoor is een vergoeding van de behandeling vaak mogelijk.
IMG_4572

De meest innovatieve en effectieve laserbehandelingen

Als je opzoek bent naar definitief laser ontharen in Utrecht, kunnen wij je de meest innovatieve en effectieve laserbehandeling bieden. Je kan verschillende behandelingen ondergaan. De beste opties zijn de Soprano Ice en Soprano Platinum laser.

Tijdens deze behandelingen maken we gebruik van de ‘in motion’ techniek. Deze techniek warmt de huid langzaam op. Met de Soprano Platinum laser wordt een combinatie van drie verschillende golflengtes afgegeven: Alexandriet, diode- en Nd:Yag laserlicht. De Soprano Platinum laser is het eerste apparaat ter wereld dat dit mogelijk maakt. Hierdoor kunnen zowel oppervlakkige als middeldiepe en diepgelegen haren en stamcellen veilig en effectief behandeld worden.

Verschillende laserbehandelingen in Utrecht

Naast de Soprano Ice laser en de Soprano Platinum laser, bieden wij ook andere mogelijkheden aan:

  • Ontharen met de MedArt diodelaser
  • Elektrisch ontharen (Blendmethode en ‘snelle’ Thermolyse)

Onze laserbehandelingen kan je niet alleen krijgen in onze kliniek in Bilthoven Utrecht, maar ook in Amsterdam,
Amersfoort en Soest.

shutterstock_468657560

Veelgestelde vragen over laser ontharen

Waarom kiezen voor laser ontharen in Utrecht?

Laser ontharen in Utrecht biedt uitkomst voor hen die graag afscheid nemen van epileren, scheren, waxen en harsen. Het is immers een terugkerend klusje waar je niet altijd evenveel zin in hebt. Door te kiezen voor laser ontharen, maak je korte metten met ongewenste haargroei. Maak een afspraak voor een behandeling!

Welke laserbehandelingen bieden jullie aan?

Wij bieden de meest innovatieve en effectieve behandelingen, waarbij we gebruik maken van speciale lasers. Je hebt de keuze uit een aantal behandelingen. Zo kun je kiezen voor ontharen met gebruik van de Soprano Ice Laser of voor de Soprano Platinum laser. Ook de MedArt diodelaser en elektrisch ontharen behoren tot de mogelijkheden. Maak een afspraak voor een behandeling of neem contact op voor meer informatie.

Wat kost een laserbehandeling?

De kosten van laser ontharen in Utrecht zijn afhankelijk van de behandeling die je kiest. In sommige gevallen vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling. Informeer dus altijd of je recht hebt op een vergoeding van de zorgverzekeringsmaatschappij. We helpen je ook graag met uitzoeken of je recht hebt op een vergoeding. Neem gerust contact op door te bellen naar 035-523 34 20 of naar 020-737 14 23.

Waarom kiezen voor laser ontharen bij Helemaal Huid?

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in definitief ontharen en zorgen voor een behandeling die rustig verloopt. Wist je bovendien dat de permanente haarreductie bij ons mogelijk is tot maar liefst 90%? Onze huidtherapeuten weten als de beste hoe ze zo veel mogelijk haarreductie realiseren. Maar ook hoe ze er middels huidtherapie in Utrecht voor zorgen dat je huid altijd straalt. Maak een afspraak!

Kosten en vergoeding

Ben je een vrouw en opzoek naar een laserbehandeling voor haren in je gezicht in Utrecht? Dan is de kans groot dat je in aanmerking komt voor een vergoeding via je zorgverzekeraar. Als je het niet zeker weet, willen wij je graag helpen uit te zoeken of je met jouw behandeling recht hebt op vergoeding. Ben je benieuwd naar de kosten voor laserontharing in Utrecht? Bekijk dan hieronder onze tarievenlijst of neem contact met ons op.

Soprano laser tarieven - vanaf € 60,- per behandeling

Behandeling: Tijd: Prijs:
Soprano Ice / Platinumlaser bovenlip 00:15 € 60,-
Soprano Ice / Platinumlaser bovenlip en kin 00:30 € 120,-
Soprano Ice / Platinumlaser kin 00:15 € 77,-
Soprano Ice / Platinumlaser gezicht geheel 00:45 € 160,-
Soprano Ice / Platinumlaser onder- of bovenbenen 00:45 € 197,-
Soprano Ice / Platinumlaser oksels 00:15 € 87,-
Soprano Ice / Platinumlaser MAN - bovenrug en schouders 00:30 € 197,-
Soprano Ice / Platinumlaser MAN - bovenrug en schouders 01:00 € 247,-
Soprano Ice / Platinumlaser onderarmen 00:30 € 127,-
Soprano Ice / Platinumlaser bikinilijn small 00:30 € 97,-
Soprano Ice / Platinumlaser bikinilijn medium 00:30 € 117,-
Soprano Ice / Platinumlaser bikinilijn large 00:45 € 137,-

Ervaringen van onze klanten

Erna de Leeuw
Erna de Leeuw
19:27 14 Mar 20
Janine is een heel gedreven en kundig huidtherapeut. Ik kom bij haar voor oedeembehandelingen. Van tevoren had ik er... geen hoge verwachtingen van maar het helpt mij enorm goed. Ik voel me erg op mijn gemak in de praktijk en bij haar benadering. Een absolute aanrader.lees meer
C Lek
C Lek
19:02 06 Mar 20
Duidelijke uitleg wat er gedaan wordt voor en tijdens de behandeling. Goede nazorg instructies/advies. . Fijn dar ze... ook buiten openingstijden bereikbaar zijn. Erg klantvriendelijk en mijn huid is super verbeterd (couperose)lees meer
Marije Hoogenboezem
Marije Hoogenboezem
14:57 27 Jun 19
Ik heb een QMS behandeling gedaan. Het was een heerlijke treatment met mooie producten. De Schoonheidsspecialiste was... ervaren en kundig. Mijn huid zag er direct beter en stralend uit. Ze hebben een eigen parkeerplaats voor bezoekers. Ik kan deze salon aanraden!lees meer
Manda-Marieke Schuurer
Manda-Marieke Schuurer
17:30 04 Jun 19
Deskundig, vriendelijk personeel en state-of-art behandelmethoden.Fijn adres in Soest!
Sakina Elnesla
Sakina Elnesla
12:35 30 May 18
Goede service en vriendelijk personeel! Mijn vriendin en ik zijn hierover heel tevreden.
Rijk van Rossum
Rijk van Rossum
13:34 22 Jan 18
Het is altijd een klein feestje om naar Helemaal Huid in Soest te gaan. Hier werken huiddeskundigen die precies weten... wat jouw huid nodig heeft. En alles gebeurt in samenspraak met de klant. Zo fijn! Ik ben er trots op dat mijn huid weer zo straalt.lees meer
Anne Stoffers
Anne Stoffers
18:34 30 Oct 17
Helemaal huid is een super salon! kom hier al een aantal jaar. kwaliteit staat voorop en dat laten ze goed merken ook!... Ze zijn zeker een aanrader en ik ga niet meer weg hier.lees meer
Jolanda van der Ploeg
Jolanda van der Ploeg
22:58 27 Oct 17
Al 25 jaar kom ik bij Janine, de eigenaresse van Helemaal Huid. Fantastische behandelingen krijg ik al die tijd.... Volgens mijn vrienden ben ik sinds die tijd maar 10 jaar ouder geworden. Zo fijn de behandelingen, een genot om te ondergaan. Perfecte service en de dames van Helemaal huid overleggen altijd met je welke behandeling het meest geschikt voor je is. Een geweldige aanrader!!lees meer
Volgende beoordelingen
Leen Zwier
Leen Zwier
16:26 12 Dec 19
Fijne producten en kundige mensen. Kom hier graag.
Hermione
Hermione
12:41 04 Jul 19
Een heerlijke plek met super mensen, fantastische behandelingen en geweldig resultaat. Mijn huid verwen moment een... aanrader voor iedereen !lees meer
C Sung
C Sung
16:48 03 Jul 19
Vandaag een QMS behandeling van Jessica gekregen. Ze is goed in haar vak en de bindweefselmassage was fantastisch.... Dank voor de fijne behandeling.lees meer
Joan Klaasen
Joan Klaasen
19:29 29 Jun 19
Wat een kennis en kunde in deze salon.Hele fijne producten en erg aardige en deskundige schoonheidsspecialisten. Mijn... huid ziet er weer fantastisch uit!lees meer
Romy Doorn
Romy Doorn
17:10 21 Jun 19
Een hele fijne behandeling gehad. Je voelt echt dat je met passie word behandeld. En dat zie ik in mijn huid terug.
Ba DeWe
Ba DeWe
20:08 20 Jun 19
In 2017 ben ik bij Helemaal Huid terecht gekomen voor acne behandeling. Na vele jaren elders kosten nog moeite te... hebben gespaard zonder langdurig resultaat, ben ik bij Helemaal Huid ontzettend goed geholpen door Janine. Ze heeft veel expertise en hanteert een holistische insteek die er voor heeft gezorgd dat ik na jaren last te hebben gehad van acne daar binnen 4 maanden van af was en dat resultaat houdt aan! Iedereen met huidklachten is bij Helemaal Huid in goede handen!lees meer
J. Kelderman
J. Kelderman
13:17 07 Jun 19
Al jaren mijn favoriete plek voor gezichtsbehandelingen. Ze werken met fijne en vernieuwende producten en hebben kennis... van zaken. Geen vraag is te gek en ze hebben overal antwoord op. Ik geniet altijd nog dagen na van de behandeling en mijn huid ook.lees meer
Volgende beoordelingen

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult

Woon je in Utrecht en wil je definitief van je ongewenste haargroei af? Maak dan een afspraak bij ons voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Samen met jou kijken we naar de opties, vervolgens komt onze HBO-gediplomeerde laserexpert met de beste methode. Neem via onderstaande knop contact met ons op, we vertellen graag meer over de mogelijkheden.

1