Soprano Ice en Soprano Platinum Laser

IMG_0389

Doet de behandeling pijn?

Nee, de sessies kunnen (vrijwel) pijnloos worden uitgevoerd. Het voelt bijna als een soort massage!

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Wij merkten zelf na de eerste behandeling al een duidelijk verschil. Maar normaal gesproken zie en voel je na de derde behandeling écht verschil.

Ik heb een getinte / donkere huid

Zowel de Soprano ICE als de Soprano Platinum Laser zijn voor elk huidtype geschikt, zelfs voor de donkere en zongebruinde huid.

Wat voor resultaat is haalbaar na een behandeltraject?

Er wordt gewerkt op levende huid en levende stamcellen (die haren kunnen produceren). Resultaten zijn daarom individueel bepaald en zijn afhankelijk van het te behandelen huidgebied, de haardichtheid, de haarkleur en eventuele hormonale invloeden. Na ongeveer 8 behandelingen is een haarreductie van 75 tot 90% realistisch. Wij zijn wel eerlijk: 100% haarvrij bestaat niet.

Kan ik nú beginnen voor het beste resultaat?

De Soprano ICE en Soprano Platinum laser kunnen het hele jaar veilig worden ingezet, zelfs in de zomermaanden.

Hoe lang ben ik ongeveer bezig? Ik heb nauwelijks tijd

Snel en effectief, juist ook voor grotere huidgebieden. Ideaal dus als je weinig tijd hebt. Het behandeltraject zelf duurt ongeveer 14 tot 18 maanden. Dit hangt samen met de groei- en rustfases van de haren. Dit is overal op het lichaam verschillend. In de tussentijd profiteer je al van (sterk) verminderde haargroei.

Blond haar kun je toch helemaal niet laseren? Dat werkt toch niet?

Het antwoord ligt genuanceerder. Door toepassing van de ‘in motion’ techniek, wordt de huid langzaam verwarmd tot een temperatuur waarop de haarfollikel afsterft. Het pigment in de haar is dan niet persé noodzakelijk voor geleiding van het laserlicht. Dit pigment helpt natuurlijk wel, dus donkere haren zullen sneller reageren op de behandeling. Bij twijfel kiezen we voor een tweetal testpatches, zodat we kunnen testen of de Soprano laser ook voor jouw haren werkt!

Wat is er zo bijzonder aan de Soprano Ice en Soprano Platinum laser?

Zowel de Soprano Ice als de Soprano Platinum laser werken met de ‘in motion’ techniek. Deze techniek is vaak geprobeerd te kopiëren, maar haalt het niet bij het origineel. De ‘in motion’ techniek warmt de huid langzaam op. Dit in tegenstelling tot klassieke stationaire lasers, die in één keer piekwarmte afgeven. Ter vergelijking: je kunt een pizza bakken in 6 minuten op 240 graden of in 14 minuten op 160 graden. Daardoor kun je gewoon in de zon als je met één van deze lasers wordt behandeld. Dat is met geen enkele andere ontharingslaser mogelijk.

De Soprano Platinum laser is nog geavanceerder: hier wordt per lasershot een combinatie van 3 verschillende golflengtes afgegeven. Hierbij gaat het om Alexandriet, diode- en Nd:Yag laserlicht. Dit is het eerste apparaat ter wereld dat dit mogelijk maakt. Hierdoor kunnen veilig en effectief zowel oppervlakkige, middeldiepe als diep gelegen haren en stamcellen worden aangepakt. Voor degenen die alles al geprobeerd hebben, kan juist deze combinatie van laserlicht het verschil maken. Als het in jouw individuele geval nodig is, zullen we je adviseren om je met de Soprano Platinum te laten behandelen.

Feitjes op een rij

  • Duizenden behandelingen en meer dan 15 jaar ontharingservaring staan garant voor een schat aan kennis en expertise;
  • Voor iedere kleur huid en elke kleur haar (dus ook die van jou) hebben wij de best passende, effectiefste én veiligste oplossing in huis;
  • Schrikken van pijn is er niet meer bij, dankzij de snelle en lange strijkbewegingen bij gebruik van de ‘in motion’ techniek;
  • Wij zijn geregistreerd bij zowel ANBOS, NVH als in het Kwaliteitsregister Paramedici;
  • Wij zijn gecontracteerd voor ontharing in het gelaat door alle zorgverzekeraars. Hierdoor is een vergoeding van de behandeling via je aanvullende zorgverzekering vaak mogelijk.

Waarom zou je voor de Soprano laser én voor Helemaal Huid kiezen?

Ga jij voor een zo goedkoop mogelijke behandeling? Met een achterhaalde methode zoals IPL? Dan ben je bij ons niet aan het juiste adres.
Of ga jij alleen voor het allerbeste? Waarbij wij je een haarreductie van minimaal 75% durven te garanderen? Maak dan nú online een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult bij onze HBO-gediplomeerde laserexperts.