Gezichtsbehandeling & Peelings

Een gezichtsbehandeling, facial of huidverbeterende behandeling: what’s in a name?

Want waar draait het echt om: in hoeverre en welke periode profiteert jouw huid van een gezichtsbehandeling? Wij zijn de mening toegedaan dat een beter huidbeeld alleen kan ontstaan met resultaatgerichte behandelingen. Daar horen producten met power en bewezen werkzame apparatuur bij. Ook door middel van massagetechnieken die zichzelf hebben bewezen (denk hierbij aan bindweefselmassage of manuele lymfedrainage) kan een beter huidbeeld ontstaan. Welke merken past Helemaal Huid toe en waarom?

Huididentiek collageen met !QMS Medicosmetics

Sinds meer dan 10 jaar werken wij met plezier en resultaten met dit prachtige high-end merk. Dr. Med. Erich Schulte stond als traumachirurg aan de wieg van unieke preparaten, die gebaseerd zijn op huideigen collageen. Hij ontdekte dat collageen in het juiste formaat door de huid kan worden opgenomen en zo herstel en vernieuwing van de huid bewerkstelligt. We verliezen nl. vanaf circa 30 jaar jaarlijks circa 2% van ons ‘vul’collageen. Deze ontdekking en de toepassing van andere baanbrekende ‘skinidenticals’ (werkstoffen die huidcellen kunnen herkennen), leverde !QMS Medicosmetics vanaf 2015 voor 3 jaar op rij de titel ‘World’s Best Spa Brand’ op.
Geen behandeling met !QMS is hetzelfde en deze is altijd afgestemd op het proces waarin de huid zich op dat moment bevindt. Toepassing van zuurstoftherapie en een speciaal vochtbindende masker dat voor thuis niet beschikbaar is, staan borg voor een dagenlang aanhoudende glow en complimenten uit je omgeving. Een !QMS behandeling kan alleen voor 60 minuten of 75 minuten worden geboekt (kies online voor ‘Gelaatbehandeling met apparatuur of specials’ of ‘Gelaatsbehandeling Compleet’).

Amerikaanse know-how door dermatologen: SkinCeuticals

Uitsluitend wetenschappelijk aangetoonde ingrediënten, van de juiste kwaliteit en in de juiste (lees: werkzame) hoeveelheden. Dat is SkinCeuticals in een notendop. Ontwikkeld door dermatologen. De pijler waarop SkinCeuticals rust, bestaat uit zgn. anti-oxidanten. Deze beschermen je huid als een schildwacht tegen alle negatieve invloeden van buitenaf. Met onze Observ huidscan wordt dit zeer goed zichtbaar gemaakt.
Door producten te stapelen, worden huidproblemen aangepakt en opgelost. Zoals ontstekingen door acne, rosacea. Maar ook pigmentatie en roodheid kan worden verminderd. Altijd gevolgd door een adequate zonbescherming.
In onze kliniek wordt SkinCeuticals toegepast om onzuivere huiden of huidproblematiek zoals hierboven geschetst, gericht aan te pakken. Maar ook om de huid egaler en mooier te maken. Ook chemische peelings (zonder lange downtime) kunnen worden uitgevoerd met SkinCeuticals. Wil je online boeken? Kies voor Gelaat- en halsbehandeling zonder apparatuur of specials. Liever een chemische peeling? Kies dan voor Acnetherapie inclusief chemische peeling superficeel (oppervlakkig) of acnetherapie inclusief chemische peeling middeldiep. Deze behandelingen worden vaak vergoed door de aanvullende zorgverzekering.

Een mooie huid begint van binnen met Cellics

Met een speciale collageenscanner kunnen we zichtbaar maken hoe het ín jouw huid (de epidermis en dermis) gesteld is met het collageengehalte, elastische vezels en huidactiviteit. Enorm belangrijk, ook wanneer je bijvoorbeeld een kuur wilt ondergaan met de Venus Freeze om de huid te verbeteren. Want stimuleren van de huidcellen zonder dat er voldoende bouwstoffen aanwezig zijn, beïnvloedt het behandelresultaat (zeer) negatief.
Een simpele vergelijking: hoe kun je een huis goed en duurzaam verbouwen zonder cement en bakstenen? Maar ook als de huid ontstekingsgevoelig is, kan voedingssuppletie
Vergeet ook niet dat zo’n huidscan niet alleen iets zegt over je gezichtshuid, maar ook over de conditie van andere huidgebieden (denk ook aan orgaanbekleding bijv.)
Ook hier hebben we gekozen voor een kwaliteitsproduct: Cellics. Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Veilig, zeer werkzaam en wordt uitstekend verdragen. En ook nog eens eenvoudig in het gebruik, dus geen rij met potjes op de plank.

Waarom vind je op deze website geen webshop?

Wij zijn van mening dat de hoogwaardige producten die wij adviseren en verkopen, een goede uitleg en ondersteuning vragen. Liefst met een regelmatige Observ huidscan en / of collageenscan. Onze vaste cliënten kunnen twee maal per jaar kosteloos gebruik maken van zo’n scan en krijgen aansluitend persoonlijk huidadvies.
Voor onze vaste cliënten is het mogelijk om via e-mail of telefonisch te bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de gewenste producten binnen 48 uur bij je thuis worden bezorgd.

Wil je onze specialisten en behandelingen leren kennen?

En ben je benieuwd naar wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Kies dan eenmalig extra voordelig voor de kennismakingsbehandeling met de Observ huidscan. Anderhalf uur krijg je de volledige aandacht en expertise van één van onze huidspecialisten of huidtherapeuten. Na de huidscan en het inventariseren van jouw wensen (en de mogelijkheden in jouw specifieke situatie), wordt de behandeling volledig persoonlijk afgestemd. Er worden, waar nodig, exclusieve producten en apparatuur toegepast. Zodat je met een ‘nieuwe’ huid onze kliniek verlaat.

Tijdelijk kost een kennismakingsbehandeling geen 97 euro, maar slechts 97 euro. Van dit kennismakingstarief kun je eenmalig profiteren. Wil je online een afspraak inplannen? Klik hieronder

1