Definitief ontharen behandeling in Amersfoort

Wil je graag een definitief ontharen behandeling ondergaan nabij Amersfoort? Je bent van harte welkom bij Helemaal Huid Laserkliniek te Bilthoven. Ongewenste haargroei op je lichaam en gezicht is vervelend en je wilt er zo snel mogelijk vanaf. Het liefst zonder te waxen, scheren, harsen en epileren. Gelukkig is er een effectieve en pijnloze oplossing: laserontharing.

De huidtherapeuten van Helemaal Huid zijn experts in laser ontharen in Amersfoort en omstreken. Graag meer weten over deze definitief ontharen techniek? Neem dan gerust contact op met onze kliniek in Bilthoven. Direct een vrijblijvend en gratis consult aanvragen is uiteraard ook mogelijk.

Medisch en Cosmetisch expert

Eigenaresse Janine heeft meer dan 20 jaar ervaring als huid- en lasertherapeut. Samen met
haar team van huid- en lasertherapeuten hebben zij meer dan 20.000 laserbehandelingen

uitgevoerd.

Effectief en pijnloos

De laserbehandelingen voor definitief ontharen zijn niet gevaarlijk en erg effectief. Ook voel je er nauwelijks iets van.

Uitstekende reviews

Helemaal Huid heeft uitstekende reviews. Zelf ervaren hoe de behandeling is? Vraag een gratis en vrijblijvend consult aan.

Kliniek in Bilthoven

Goed te bereiken vanaf Amersfoort met het OV en de locatie heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Definitief ontharen in Amersfoort?

Wij willen gelijk eerlijk tegen je zijn: 100% haarvrij worden is onhaalbaar. Echter is er een permanente haarreductie mogelijk tot maximaal 90%. Hierbij speelt de keuze voor de juiste methode, tijd, geld en geduld een grote rol.

Laser ontharen in Amersfoort

Kiezen voor de methode laser ontharen nabij Amersfoort bij Helemaal Huid is de beste optie. Dankzij laserontharing ben je 90% haarvrij en dat geeft meer zelfvertrouwen, tijdwinst en gemoedsrust en een huid zonder plekjes en vlekjes.

LR Helemaal Huid-2692

De feiten over Helemaal Huid

  • Duizenden behandelingen en meer dan 20 jaar ontharingservaring staan garant voor een schat aan kennis en expertise;
  • Voor iedere kleur huid en elke kleur haar (dus ook die van jou) hebben wij de best passende, effectiefste én veiligste oplossing in huis;
  • Schrikken van pijn is er niet meer bij, dankzij sterke luchtkoeling en de korte pulsduur;
  • Wij zijn geregistreerd bij zowel ANBOS, NVH als in het Kwaliteitsregister Paramedici;
  • Wij zijn gecontracteerd voor ontharing in het gelaat door alle zorgverzekeraars en het VUmc. Hierdoor is een vergoeding van de behandeling via je aanvullende zorgverzekering vaak mogelijk.

Quanta Thunder MT laser

Er zijn verschillende laserontharing behandelingen die je bij ons kunt ondergaan. De meest innovatieve en effectieve laserbehandelingen zijn die met Alexandriet en Nd:YAG laser. Of een combinatie van deze twee golflengtes. Zowel bij mannen als vrouwen is deze vorm van definitief ontharen succesvol gebleken.

Hoe werkt het dan? Het draait allemaal om de kracht van de laserbron. De Thunder werkt
met Alexandriet en Nd:YAG golflengte, of een combinatie hiervan. De lasertherapeut bekijkt
wat het beste bij jouw huid en haren past. Zodat je in minder behandelingen het beste
resultaat bereikt. Samen met de Zimmer luchtkoeling, kan je heel comfortabel en zonder pijn
van jouw ongewenste haren afkomen. De Quanta Thunder MT is de krachtigste en meest
geavanceerde ontharingslaser ter wereld!

Hierdoor kunnen zowel oppervlakkige, middeldiepe als diep gelegen haren en stamcellen veilig en effectief worden aangepakt.

LR Helemaal Huid-2923
LR Helemaal Huid-2791

Andere mogelijkheden voor laserontharing in Amersfoort

Wij bieden naast de Quanta Thunder MT laser meer laser ontharen mogelijkheden aan:

  • Elektrisch ontharen (Blendmethode en 'snelle' Thermolyse)

De Soprano Platinum laser wordt in de vestiging in Amsterdam toegepast. In Bilthoven (vlakbij Amersfoort) maken we gebruik van de Thunder MT laser.

Veelgestelde vragen over de Thunder MT laser

Doet de behandeling pijn?

Nee, de sessies kunnen (vrijwel) pijnloos worden uitgevoerd.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Normaal gesproken zie en voel je na de derde behandeling de eerste resultaten.

Wat voor resultaat is haalbaar na een behandeltraject?

Er wordt gewerkt op levende huid en levende stamcellen (die haren kunnen produceren). Resultaten zijn daarom individueel bepaald en zijn afhankelijk van het te behandelen huidgebied, de haardichtheid, de haarkleur en eventuele hormonale invloeden. Na ongeveer 8 behandelingen is een haarreductie van 75 tot 90% realistisch. Wij zijn wel eerlijk: 100% haarvrij bestaat niet.

Ik heb een getinte / donkere huid

Zowel de Soprano ICE als de Soprano Platinum Laser zijn voor elk huidtype geschikt, zelfs voor de donkere en zongebruinde huid.

Kan ik nú beginnen voor het beste resultaat?

De Soprano ICE en Soprano Platinum laser kunnen het hele jaar veilig worden ingezet, zelfs in de zomermaanden.

Hoe lang ben ik ongeveer bezig?

Snel en effectief, juist ook voor grotere huidgebieden. Ideaal dus als je weinig tijd hebt. Het behandeltraject zelf duurt ongeveer 14 tot 18 maanden. Dit hangt samen met de groei- en rustfases van de haren. Dit is overal op het lichaam verschillend. In de tussentijd profiteer je al van (sterk) verminderde haargroei.

De kosten voor definitief ontharen te Amersfoort

Als het gaat om haren laseren in het gezicht voor vrouwen, dan is de kans groot dat je in aanmerking komt voor een vergoeding via je zorgverzekeraar. Wij willen je graag helpen met de vraag of je daadwerkelijk een vergoeding krijgt van je zorgverzekeraar. Benieuwd naar de kosten voor definitief ontharen in onze kliniek nabij Amersfoort? Hieronder volgt onze tarievenlijst. Mocht je vragen hebben over onze prijzen, neem dan gerust contact met ons op.

Laserontharen Quanta Thunder tarieven

Behandeling: Tijd: Prijs:
Laserontharen Quanta Thunder MT bovenlip 00:15 € 70,-
Laserontharen Quanta Thunder MT bovenlip en kin 00:30 € 135,-
Laserontharen Quanta Thunder MT kin 00:15 € 87,-
Laserontharen Quanta Thunder MT gezicht geheel 00:45 € 170,-
Laserontharen Quanta Thunder MT onder- of bovenbenen 00:45 € 209,-
Laserontharen Quanta Thunder MT oksels 00:15 € 97,-
Laserontharen Quanta Thunder MT MAN - bovenrug en schouders 00:30 € 209,-
Laserontharen Quanta Thunder MT MAN - gehele rug en schouders 01:00 € 259,-
Laserontharen Quanta Thunder MT onderarmen 00:30 € 127,-
Laserontharen Quanta Thunder MT bikinilijn small 00:30 € 107,-
Laserontharen Quanta Thunder MT bikinilijn medium 00:30 € 127,-
Laserontharen Quanta Thunder MT bikinilijn large 00:45 € 137,-
Laserontharen Quanta Thunder MT bikinilijn small (6 behandelingen) 0:30 € 547,-
Laserontharen Quanta Thunder MT bikinilijn medium (6 behandelingen) 0:30 € 647,-
Laserontharen Quanta Thunder MT bikinilijn large (6 behandelingen) 0:45 € 747,-
Laserontharen Quanta Thunder MT oksels (6 behandelingen) 0:15 € 397,-
Laserontharen Quanta Thunder MT onderbenen inclusief knie (6 behandelingen) 0:45 € 1.097,-
Laserontharen Quanta Thunder MT rug inclusief nek en schouders (6 behandelingen) 0:45 € 1.247,-

Ervaringen van onze klanten

Anne-Aafke Sol
Anne-Aafke Sol
10:22 29 Sep 21
Fantastische ervaring bij Helemaal Huid. Wat een vakvrouw is Janine. Niet alleen kennis van zaken maar ook oprecht... betrokken. Ze gaat tot het uiterste om haar cliënt verder te helpen.Ook uitdagende cases weet zij effectief aan te pakken. Ik kan haar en Helemaal Huid van harte aanbevelen.lees verder
- Erwin -
- Erwin -
11:03 23 Dec 20
Tijdens fietsen vaak last van ontstoken haarzakjes. Twee eerdere pogingen elders leverden niet het gewenste resultaat.... Janine werk zeer professioneel en is duidelijk over wat je kunt verwachten. Je moet wel even 'met de billen bloot', maar het is het helemaal waard. Al ruim een half jaar totaal geen last meer. Had ik jaren eerder moeten doen!lees verder
Elske van Doornum
Elske van Doornum
13:17 18 Dec 20
Ik ben heel erg blij met de behandelingen en adviezen die ik krijg.Een paar maanden geleden kreeg ik de diagnose MS en... zou medicijnen krijgen om de ziekte af te remmen. Janine kwam uit zichzelf met advies over hoe om te gaan met bijwerkingen op mijn huid (die waren er!). Ik was verrast en geraakt door dit proactieve meedenken (de diagnose is op zichzelf al rot genoeg), echt superfijn!!!lees verder
Britt Visser
Britt Visser
05:42 14 Jul 20
Ondanks de gekke corona tijd en het feit dat de kliniek veel afspraken moet inhalen, wordt er voor mij toch steeds een... gaatje in de agenda geschoten zodat mijn manuele lymfedrainage behandeling door kan gaan. Want ik had het plotseling heel hard nodig ivm onverwachte operaties. Naast deze flexibiliteit voel je dat Janine heel goed weet waar ze het over heeft op gebied van lichaam en huid. Het voelt hier veilig en de resultaten zijn gelijk zichtbaar en voelbaar bij mij.lees verder
Carella Hommes
Carella Hommes
13:57 24 Jun 20
Een leuke aanbieding is nooit weg, dacht ik, en stapte Helemaal Huid binnen voor een gratis advies van Janine. Fijn,... en voorlopig genoeg.De kosten, hè... Toch opnieuw, met dochters, naar een leuke aanbieding voor €25. Nu met huidscan, een informatief verhaal over SkinCeuticals en proefmonstertjes die inderdaad deden wat Janine en team hadden verteld. Ik kocht al jaren een keur aan verschillende smeerseltjes, maar bleef een door zes jaar tropenzon beschadigde huid houden.De doorslag om Venus Viva behandelingen te boeken was de aanbeveling door mijn huisarts, die het volste vertrouwen heeft in Janine, en daarnaast mijn besluit om niet af te wachten of de zonschade zich verder zou ontwikkelen en er dan pas iets aan te doen. Ook had ik gelukkig een vol spaarpotje. Met huidscans liet Janine me zien waar de zonschade zat en hoe die eruit zou gaan zien mettertijd. Drie zorgvuldige en gezellige behandelingen later was mijn huid zoveel beter dat ik alle door haar aanbevolen producten kocht voor de verdere verzorging. Zelfs de lotion – waarom?! – maar die blijkt al even fantastisch als de rest. Ik blijf verbaasd dat twee of drie druppeltjes uit een pipet zoveel doen voor mijn huid. Op jaarbasis is het totale bedrag ongeveer hetzelfde aan wat ik vroeger uitgaf, en de bonus is dat mijn huid en ik er elke dag blij mee zijn.Helemaal Huid zet echt in op huidverbetering en maakt dat Helemaal Waar.  Vandaar dat ik dit enthousiaste team graag van harte aanbeveel.lees verder
Erna de Leeuw
Erna de Leeuw
19:27 14 Mar 20
Janine is een heel gedreven en kundig huidtherapeut. Ik kom bij haar voor oedeembehandelingen. Van tevoren had ik er... geen hoge verwachtingen van maar het helpt mij enorm goed. Ik voel me erg op mijn gemak in de praktijk en bij haar benadering. Een absolute aanrader.lees verder
C Lek
C Lek
19:02 06 Mar 20
Duidelijke uitleg wat er gedaan wordt voor en tijdens de behandeling. Goede nazorg instructies/advies. . Fijn dar ze... ook buiten openingstijden bereikbaar zijn. Erg klantvriendelijk en mijn huid is super verbeterd (couperose)lees verder
Marije Hoogenboezem
Marije Hoogenboezem
14:57 27 Jun 19
Ik heb een QMS behandeling gedaan. Het was een heerlijke treatment met mooie producten. De Schoonheidsspecialiste was... ervaren en kundig. Mijn huid zag er direct beter en stralend uit. Ze hebben een eigen parkeerplaats voor bezoekers. Ik kan deze salon aanraden!lees verder
Manda-Marieke Schuurer
Manda-Marieke Schuurer
17:30 04 Jun 19
Deskundig, vriendelijk personeel en state-of-art behandelmethoden.Fijn adres in Soest!
Sakina Elnesla
Sakina Elnesla
12:35 30 May 18
Goede service en vriendelijk personeel! Mijn vriendin en ik zijn hierover heel tevreden.
Rijk van Rossum
Rijk van Rossum
13:34 22 Jan 18
Het is altijd een klein feestje om naar Helemaal Huid in Soest te gaan. Hier werken huiddeskundigen die precies weten... wat jouw huid nodig heeft. En alles gebeurt in samenspraak met de klant. Zo fijn! Ik ben er trots op dat mijn huid weer zo straalt.lees verder
Anne Stoffers
Anne Stoffers
18:34 30 Oct 17
Helemaal huid is een super salon! kom hier al een aantal jaar. kwaliteit staat voorop en dat laten ze goed merken ook!... Ze zijn zeker een aanrader en ik ga niet meer weg hier.lees verder
Jolanda van der Ploeg
Jolanda van der Ploeg
22:58 27 Oct 17
Al 25 jaar kom ik bij Janine, de eigenaresse van Helemaal Huid. Fantastische behandelingen krijg ik al die tijd.... Volgens mijn vrienden ben ik sinds die tijd maar 10 jaar ouder geworden. Zo fijn de behandelingen, een genot om te ondergaan. Perfecte service en de dames van Helemaal huid overleggen altijd met je welke behandeling het meest geschikt voor je is. Een geweldige aanrader!!lees verder
Meer beoordelingen
js_loader
Suzanne K
Suzanne K
11:22 20 Sep 21
Absoluut 5 sterren. Wil je dat je huid in goede handen is, ga dan naar Helemaal Huid. Verstand van zaken en goede... adviezen. Open en eerlijk over wat wel en niet werkt. Van verwennerij tot wat ik nodig vind; bij Helemaal Huid kan ik terecht en ben meer dan tevreden. Bedankt!lees verder
Lonneke Hensen verbaten
Lonneke Hensen verbaten
15:01 03 Jul 21
Altijd liefdevol en attent geholpen door Jessica. Soprano Ice laser..heeft mij grotendeels van ongewenst haar bevrijd... en de bindweefsel massage voor het gezicht met Qms.. was ook top Ik kan voorlopig er niet meer heen ben weer aan het sparen..Ik hoop stiekum dat ze ooit echt een Elimineer Cellulite apparaat in huis gaan halen dan wordt ik zeker weer klant Lieve huid therapeuten die service hoog in het vaandel hebben staanlees verder
Simone S
Simone S
14:56 28 Jan 21
Ik kan een gezichtsbehandeling (en huidscan) bij Helemaal Huid, iedereen aanraden! Een fijne, ontspannende sfeer met... persoonlijke benadering. Daarnaast ook prettige en goede producten op natuurlijke basis. Mijn huid ziet er sinds de behandelingen en het gebruik van de juiste producten stukken beter en rustiger uit.lees verder
Natasja Sinkeldam
Natasja Sinkeldam
14:46 16 Jun 20
Ik heb een aantal laserbehandelingen ondergaan bij Helemaal Huid. Ik ben zeer tevreden. De medewerkers zijn zeer... deskundig en vriendelijk. Mij werd duidelijk verteld wat ik kon verwachten en de huidtherapeute nam uitgebreid tijd voor al mijn vragen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, het komt overeen met de aan de voorkant geschetste verwachting.Ik beveel Helemaal Huid dan ook van harte aan!lees verder
Leen Zwier
Leen Zwier
16:26 12 Dec 19
Fijne producten en kundige mensen. Kom hier graag.
Hermione
Hermione
12:41 04 Jul 19
Een heerlijke plek met super mensen, fantastische behandelingen en geweldig resultaat. Mijn huid verwen moment een... aanrader voor iedereen !lees verder
C Sung
C Sung
16:48 03 Jul 19
Vandaag een QMS behandeling van Jessica gekregen. Ze is goed in haar vak en de bindweefselmassage was fantastisch.... Dank voor de fijne behandeling.lees verder
Joan Klaasen
Joan Klaasen
19:29 29 Jun 19
Wat een kennis en kunde in deze salon.Hele fijne producten en erg aardige en deskundige schoonheidsspecialisten. Mijn... huid ziet er weer fantastisch uit!lees verder
Romy Doorn
Romy Doorn
17:10 21 Jun 19
Een hele fijne behandeling gehad. Je voelt echt dat je met passie word behandeld. En dat zie ik in mijn huid terug.
Ba DeWe
Ba DeWe
20:08 20 Jun 19
In 2017 ben ik bij Helemaal Huid terecht gekomen voor acne behandeling. Na vele jaren elders kosten nog moeite te... hebben gespaard zonder langdurig resultaat, ben ik bij Helemaal Huid ontzettend goed geholpen door Janine. Ze heeft veel expertise en hanteert een holistische insteek die er voor heeft gezorgd dat ik na jaren last te hebben gehad van acne daar binnen 4 maanden van af was en dat resultaat houdt aan! Iedereen met huidklachten is bij Helemaal Huid in goede handen!lees verder
J. Kelderman
J. Kelderman
13:17 07 Jun 19
Al jaren mijn favoriete plek voor gezichtsbehandelingen. Ze werken met fijne en vernieuwende producten en hebben kennis... van zaken. Geen vraag is te gek en ze hebben overal antwoord op. Ik geniet altijd nog dagen na van de behandeling en mijn huid ook.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader

Plan een vrijblijvend en gratis consult

Woon je in Amersfoort en wil je graag definitief van je ongewenste haren af? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Onze HBO-gediplomeerde laserexpert stelt dan de juiste laser ontharen methode voor. Hierna krijg je een (korte) proefbehandeling.