Elke dag jonger worden in plaats van ouder?

Doel van natuurlijke huidverjonging

Je hebt een doel: je huid een aantal jaren terugzetten in de tijd. Zónder dat daar fillers of een plastisch chirurg aan te pas komen. Je die passen bij uw huidconditie en wensen. Afhankelijk van jouw beschikbare tijd en budget, kunnen we daarbij een keuze maken uit een scala aan mogelijkheden die het totaalconcept van Pascaud biedt:

  • Venus Freeze - de natuurlijke wijze om rimpels te vermind
  • Peelings - in diverse sterktes, krachtige middelen tegen zonschade, pigmentvlekken en om de huidstructuur zichtbaar te verbeteren;
  • Mesotherapie - met miniprikjes wordt jouw levende huidlaag van nodige huideigen stoffen voorzien, die het in de loop der jaren steeds minder aanwezig zijn. Dit zorgt voor een betere spankracht van de huid, een mooiere huidstructuur, minder lijntjes én een frissere gelaatskleur;
  • Pascaud QuatroLite - een geavanceerde vorm van LED-licht, waarmee 
  • PascaudLite Softlaser - 100% veilige én krachtige koudlaser therapie. Je krijgt in kuurverband een zichtbare lifting en versteviging van je huid. Denk hierbij bijv. aan oogzone, kaaklijn of het gehele gezicht
  • Universal Contour Wrap en Lipocell / Detox - diverse bodybehandelingen, die er voor zorgen dat de huid strakker wordt en centimeters verliest, ook op plaatsen waar dit normaal lastig is. Ook een effectieve combinatiebehandeling ter bestrijding van cellulite
  • Ons paradepaardje: Venus Freeze - dé oplossing bij alle tekenen van huidveroudering. Kan voor het gezicht en het hele lichaam worden ingezet. Ook effectief bij de bestrijding van celullite. Uiteraard als één van de eersten in Nederland bij Helemaal Huid
                    


Over de resultaten die je mag verwachten

Onze speciale behandelingen kunnen een zichtbare, significante verjonging van de huid gevevn. Minder plekjes en vlekjes, gladder, steviger, minder rimpels en gelift.  Resultaten die jij ook met onze unieke combinatiebehandelingen kunt behalen!
Veel van onze klanten zijn zo tevreden over deze behandelingen, dat ze deze blijven ondergaan voor onderhoud. Zij komen er voor terug. voor terugkomen. 

Voor het lichaam geldt: centimeterverlies én verlies van vetcellen op plaatsen waar dit normaal gesproken moeilijk of niet mogelijk is. Ook cellulite kan worden aangepakt met een totaalbehandeling.

Hoe werkt ons behandelconcept precies?

Als je voor het eerst bij ons komt, houdt de huidspecialist een uitgebreid vraaggesprek met je. Afhankelijk van de vraagstelling, kan dit ook met onze HBO-gediplomeerde huidtherapeut zijn. Hierna krijg je de Mac Huidscan. Met dit geavanceerde apparaat meet de huidspecialist allerlei huidfuncties. Hierna wordt in overleg met jou de inhoud van de eerste behandeling bepaald. Deze behandeling kan elke (combinatie)behandeling uit ons behandelaanbod zijn, behalve Mesotherapie of Dermicapen.

Ná jouw eerste kennismakingsbehandeling krijg je een persoonlijk advies voor vervolgbehandeling en het zelf in een gezonde en stralende topconditie brengen van jouw huid.
Een uitgebreide Huidscan met de Mac Vision

Na de kennismakingsbehandeling krijg je een persoonlijk behandelplan aangeboden. Voor een regelmatige behandeling of juist een intensiever traject. Er is veel mogelijk. Natuurlijk houdt de huidspecialist rekening met jouw persoonlijke wensen en, niet onbelangrijk, budget. Zónder daarbij het gewenste resultaat uit het oog te verliezen! Jouw tevredenheid gaat voor alles. Als wij iets níet kunnen bereiken, zullen wij je dat eerlijk zeggen of doorverwijzen.

In de vestiging Soest wordt eveneens gewerkt met het complete concept van !QMS Medicosmetics. Heel geschikt voor u wanneer u weinig tijd heeft voor behandelingen. En thuis meer tijd en aandacht aan uw huid kunt en wilt besteden. Uiteraard maken wij samen met ú de keuze welk concept het beste bij uw wensen en lifestyle past!

Je hebt niets te verliezen... Jouw huid wel! Waarom zou je nog wachten?

De tijd is vijand voor iedere huid. Een huid die ouder wordt, is dunner en kwetsbaarder. Zonschade is een voortschrijdend onderhuids proces. Lijntjes worden in de loop der tijd rimpels.

Maak kennis met een andere manier van behandelen, die in niets lijkt op wat je al kent. Als je daar tevreden over bent, was je waarschijnlijk niet zo ver gekomen met het lezen van onze site ;)

Geef jouw huid een kans (weer) mooier, gezonder en jonger te worden! Een Mac Huidscan én een resultaatgerichte behandeling met persoonlijk advies boek je tijdelijk en eenmalig voor maar € 87,- in plaats van € 124,-!

Online Kennismakingsbehandeling inplannen >> 
Gratis eBook 'Laat je huid in 5 stappen stralen!'
 
Voor- en achternaam *
E-mailadres *
* Verplicht

Wij hebben ook een hekel aan spam. Je gegevens zijn veilig.

Onze vestigingen

Helemaal Huid Soest
Soesterbergsestraat 61-2
3768 EB Soest

Maandag  Gesloten
Dinsdag :  09.30 - 17.30 uur
Woensdag   11.00 - 21.00 uur 
Donderdag :  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag :  09.30 - 13.30 uur
Zaterdag : Gesloten
Zondag : Gesloten
* 1ste zaterdag van de maand geopend op afspraak

Helemaal Huid Amsterdam IJburg
Jaap Speyerstraat 2
1087 MK Amsterdam

Maandag Gesloten
Dinsdag : Gesloten
Woensdag  09.30 - 14.00 uur 
Donderdag : 13.00 - 21.00 uur
Vrijdag : 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 17.00 uur
Zondag : Gesloten