Oplossingen voor een jongere huid

Wij geloven in een natuurlijke totaalaanpak. Dus niet alleen rimpels óf verslapping óf vlekjes óf couperose aanpakken, maar een integrale benadering. Wij kunnen je met onze krachtige behandelmethoden en allernieuwste lasertherapie verzekeren van een beter huidbeeld en een gezondere huid. Zonder injectables of chirurgie. Met een vooraf overeengekomen persoonlijk behandeltraject behaal je vooraf gestelde doelen en meetbare resultaten. Je blijft jezelf, maar dan jonger. Uiteraard krijg je vooraf een prijsopgave, dus geen financiële verrassingen achteraf!

Naar Natuurlijke Huidverjonging >>

Een einde aan (over)beharing voor M/V. Gegarandeerd!

Onze huidtherapeuten en laserexperts voorzien je van een persoonlijk advies. Tevens bieden wij je intensieve begeleiding in de eerste, lastige fase bij gezichtsontharing. Wij weten hoe lastig het is wanneer je moet stoppen met het gebruik van je pincet. Voor definitieve ontharing in het gelaat is vaak vergoeding mogelijk via je aanvullende zorgverzekeraar. Wij zijn tevens aangewezen als adres voor ontharingstherapie voor transgenderzorg. Uiteraard ben je voor duurzame ontharing van bijv. je rug of benen bij ons aan het juiste adres. Met onze meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van duurzaam ontharen, gekoppeld aan de allerbeste apparatuur, durven wij je in bepaalde gevallen zelfs resultaat te garanderen! Vraag naar onze voorwaarden.

Naar Definitief Ontharen >>

Totaalaanpak van jouw acne of probleemhuid

Een nauwkeurige huidmeting met onze huidscan geeft de oorzaken van jouw probleemhuid prijs. Met onze speciale collageenscan kunnen wij zelfs ín jouw huid kijken. Door onze aanpak van buiten én van binnen, komt een gave huid ook voor jou binnen handbereik! Afhankelijk van je voorgeschiedenis, stelt de huidspecialist een persoonlijk behandelplan voor je op. Voor de behandeling van acne kun je in aanmerking komen voor een vergoeding via de aanvullende zorgverzekering. Verzorgings-, voedings- en leefstijladviezen maken een onlosmakelijk deel uit van jouw persoonlijke behandelplan.

Naar Aanpak Probleemhuid >>
 

Gratis eBook 'Laat je huid in 5 stappen stralen!'
 
Voor- en achternaam *
E-mailadres *
* Verplicht

Wij hebben ook een hekel aan spam. Je gegevens zijn veilig.

Onze vestigingen

Helemaal Huid Soest
Soesterbergsestraat 61-2
3768 EB Soest

Maandag  Gesloten
Dinsdag :  09.30 - 17.30 uur
Woensdag   11.00 - 21.00 uur 
Donderdag :  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag :  09.30 - 13.30 uur
Zaterdag : Gesloten
Zondag : Gesloten
* 1ste zaterdag van de maand geopend op afspraak

Helemaal Huid Amsterdam IJburg
Jaap Speyerstraat 2
1087 MK Amsterdam

Maandag Gesloten
Dinsdag : Gesloten
Woensdag  09.30 - 14.00 uur 
Donderdag : 13.00 - 21.00 uur
Vrijdag : 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 17.00 uur
Zondag : Gesloten