Is het jouw wens om het beste uit jouw huid te halen?

Dan gaan we voor daadwerkelijk resultaat!

Je bent bij Helemaal Huid aan het juiste adres! Wij geven geen ontspannende behandelingen, althans: dit is niet ons behandeldoel. Wij gaan voor meetbaar én zichtbaar resultaat. Dat bereiken wij met onze kennis en kunde, met onze uitstekende schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten, geavanceerde (laser) apparatuur en krachtige therapieën. Wij kunnen dit alleen bereiken door een samenwerking aan te gaan en te kiezen voor wetenschappelijk onderbouwde methoden.

Deze combinatie van wederzijds commitment leidt tot significante en zichtbare resultaten!

Helemaal Huid kan je helpen bij:

Het krijgen van een gezondere en jongere huid, zónder chirurgie of fillers
Als je wél een gezondere en jongere huid wenst, maar een bezoek aan de chirurg (nog) een stap te ver vindt gaan. Wij hebben krachtige, natuurlijke en veilige alternatieven. 

Een eind te maken aan ongewenste haargroei
Als je alles al geprobeerd hebt om van die haren af te komen. Scheren, harsen, epileren, misschien IPL. Best kans dat dit nog steeds niet heeft geleid tot het gewenste resultaat. Wij kunnen dit probleem wél oplossen! Iedere soort en kleur haar is door onze huidtherapeuten en lasertherapeuten succesvol te bestrijden. Voor ontharing in het gelaat is een vergoeding via je aanvullende zorgverzekering mogelijk.

Een huid met problemen (bijv. acne, lipoedeem, littekens, rosacea, pigmentatie)
Onze HBO-gediplomeerde huidtherapeuten zijn gecontracteerd door alle zorgverzekeraars gecontracteerd. Onze huidtherapeuten stellen in samenspraak een persoonlijk behandelplan op.Door onze paramedische achtergrond hebben wij, in tegenstelling tot veel schoonheidsspecialisten, korte lijnen met artsen en andere verwijzers.

Bijkomend voordeel: een vergoeding van sommige behandelingen via jouw aanvullende zorgverzekering is mogelijk. 


Onze kernwaarden

Wij geloven in eerlijkheid
Dat betekent dat wij het je eerlijk vertellen als wij verwachten dat je weinig baat van onze behandelingen en adviezen zult hebben. Of dat wij niet het resultaat kunnen bereiken dat jij voor ogen hebt. Soms is dat jammer. Maar wij gaan alleen voor een win-win situatie!

Wij geloven dat alleen het allerbeste goed genoeg voor jouw huid is
Dit vindt je bij ons in álles terug. In de kwaliteit van onze huidspecialisten. In onze kennis en kunde. In onze keuze voor kwaliteitsproducten. In de geavanceerde apparatuur waarmee wij behandelen, voor de allerbeste resultaten. In onze  behandelruimtes met comfortabele, verwarmde behandelbanken. 

Wij zijn er van overtuigd dat kennis onze grootste kracht is
Daarom werken wij als team met zowel schoonheidsspecialisten als HBO-gediplomeerde huidtherapeuten. Regelmatige bij- en nascholingen voor specialisaties lopen als rode draad door ons team. Je kunt er zeker van zijn dat je volgens de laatste inzichten en met de nieuwste, wetenschappelijk bewezen methodes wordt behandeld. 

Wat maakt Helemaal Huid uniek

Finalist Beauty Award 2012
Het is al gezegd: wij vinden alleen het allerbeste goed genoeg. Daarom heeft eigenaresse Janine van Rossum in 2012 honderden kandidaten achter zich gelaten in de drie voorrondes voor een Beauty Award. Dit was het laatste jaar waarin landelijk werd gestreden om de titel 'Beste Schoonheidsspecialist van Nederland'. Uiteindelijk heeft zij het tot finalist gebracht. Dit is maar voor weinigen weggelegd, alleen voor de allerbesten!


Tijdens uitreiking Beauty Award, Janine wordt geïnterviewd door Robert ten Brink

Nieuwsgierig geworden? Je kunt eenmalig voordelig kennismaken met onze werkwijze en een uniek kijkje krijgen ín jouw huid!

Wil je weten wat zo'n kennismakingsbehandeling precies inhoudt? Ga dan verder naar 'Onze Oplossingen'

Onze oplossingen >>

Gratis eBook 'Laat je huid in 5 stappen stralen!'
 
Voor- en achternaam *
E-mailadres *
* Verplicht

Wij hebben ook een hekel aan spam. Je gegevens zijn veilig.

Onze vestigingen

Helemaal Huid Soest
Soesterbergsestraat 61-2
3768 EB Soest

Maandag  Gesloten
Dinsdag :  09.30 - 17.30 uur
Woensdag   09.30 - 17.30 uur* 
Donderdag :  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag :  09.30 - 17.30 uur
Zaterdag : Gesloten
Zondag : Gesloten
* In de avond geopend op afspraak

Helemaal Huid Amsterdam IJburg
Jaap Speyerstraat 2
1087 MK Amsterdam

Maandag Gesloten
Dinsdag :  10.00 - 19.00 uur *
Woensdag   09.30 - 13.30 uur 
Donderdag :  09.30 - 17.30 uur
Vrijdag : 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 17.00 uur
Zondag : Gesloten
* In de avond geopend op afspraak